ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο ΚΟΑ συγχαίρει την κυπριακή αποστολή για την παρουσία της στους Μεσογειακούς

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Πετυχημένη ήταν η παρουσία της Κύπρου στους 18ους Μεσογειακούς Αγώνες, κρίνοντας από την τελική κατάταξη και τη συγκομιδή των μεταλλίων. Ο ΚΟΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την κυπριακή αποστολή.

Η ανακοίνωση του ΚΟΑ: 

Ακόμη μια πετυχημένη συμμετοχή της Κύπρου σε μεγάλη αθλητική διοργάνωση, αποδεικνύοντας ότι ο Κυπριακός Αθλητισμός προοδεύει και αναπτύσσεται ραγδαία, με έντονη παρουσία στο διεθνές αθλητικό γίγνεσθαι.

Η λήξη των 18ων Μεσογειακών Αγώνων στην Ταραγόνα της Ισπανίας και ο τελικός απολογισμός (4 χρυσά, δύο αργυρά, δύο χάλκινα) της Κυπριακής αποστολής, μας γέμισε περηφάνια, αλλά και με αίσθημα ευθύνης. Ο Κυπριακός Αθλητισμός και συγκεκριμένα οι αθλητές μας όρθωσαν και πάλι ανάστημα και αγωνιστικότητα ανάμεσα σε αθλητές από 26 Μεσογειακές χώρες.

Ήταν πετυχημένη η παρουσία της Κύπρου στους 18ους Μεσογειακούς Αγώνες, κρίνοντας από την τελική κατάταξη και τη συγκομιδή των μεταλλίων. Τα χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια των: Μάριου Γεωργίου, Ελένης Αρτυματά, Απόστολου Παρέλλη, Παύλου Κοντίδη και Άντρης Χριστοφόρου, καθώς και η αξιόλογη παρουσία των υπολοίπων αθλητών μας, κατέταξαν την Κύπρο στην 12η θέση σε σύνολο 26 χωρών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αθλητών μας, αποδεικνύεται η εξαιρετική δουλειά που γίνεται. Η αφοσίωση των αθλητών, η προσήλωση των προπονητών, η βοήθεια και οι εθνικοί σχεδιασμοί της Πολιτείας μέσω του ΚΟΑ και βεβαίως η άψογη συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και την ΚΟΕ αποφέρουν τα ποθητά αποτελέσματα που αναδεικνύουν την μικρή μας πατρίδα.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού αναφέρει: «Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους αθλητές και ολόκληρη την αποστολή μας για την εξαιρετική παρουσία και τα αποτελέσματα. Το σύνθημα μας: «Να πάρουμε το αθλητισμό μας μπροστά», υποσχόμαστε ότι σε συνεργασία με τους άλλους θεσμικούς φορείς, θα εντείνουμε ακόμα περισσότερο την υποστήριξη μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X