ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μάθε πώς να εξοικονομήσεις λεφτά, όχι σε χρόνια, αλλά σε 5 λεπτά!

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, όταν ακούς για εξοικονόμηση χρημάτων; Οικονομία και αποταμίευση σε βάθος χρόνου. Πώς θα αντιδρούσες, αν μάθαινες ότι μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα... μέσα σε 5 λεπτά; Συνέχισε να διαβάζεις και θα καταλάβεις.

Καθημερινά, κάνουμε ό,τι μπορούμε, προκειμένου να κάνουμε οικονομία και να εξοικονομήσουμε χρήματα. Μειώνουμε τις αγορές μας, τις εξόδους μας, τα ταξίδια μας. Ο περιορισμός όλων αυτών, εκτός του ότι δεν αποτελεί την πρώτη και αγαπημένη μας επιλογή, απαιτεί χρόνο, προκειμένου να διαφανούν τα αποτελέσματα όλων αυτών των περικοπών στον προϋπολογισμό μας.

Από την άλλη, υπάρχει κάτι πιο απλό, πιο αποτελεσματικό και – κατά πολύ – λιγότερο χρονοβόρο. Γιατί, πλέον, η εξοικονόμηση χρημάτων γίνεται σε 5 λεπτά. Όσο, δηλαδή, διαρκεί να ασφαλίσεις το όχημά σου με την online ασφάλεια Anytime της INTERAMERICAN.

Η Anytime της INTERAMERICAN ήρθε στην Κύπρο, για να αλλάξει τα δεδομένα στην ασφάλιση του αυτοκινήτου μας και στην εξοικονόμηση χρημάτων, αφού το πρόγραμμα full περιεκτικής ασφάλισης ξεκινά μόνο από €249 τον χρόνο. Καλά διάβασες. Full περιεκτική ασφάλιση μόνο από €249 τον χρόνο. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι ακόλουθες καλύψεις: ευθύνη έναντι τρίτων, κάλυψη ρυμουλκούμενου οχήματος, χρήση πέραν της οδού, ευθύνη επιβατών, κάλυψη οδηγών, φροντίδα ατυχήματος, οδική βοήθεια, θραύση ανεμοθώρακα και παραθύρων, προσωπικό ατύχημα οδηγού, πυρκαγιά, ολική κλοπή, μερική κλοπή, φυσικοί κίνδυνοι, απεργίες/ πολιτικές ταραχές, ίδιες ζημιές, κακόβουλες ενέργειες και απώλεια χρήσης οχήματος.

Όλο και περισσότεροι εξοικονομούν χρήματα, ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό τους στην Anytime, και πιο συγκεκριμένα στο πρόγραμμα full περιεκτικής ασφάλισης που ξεκινά μόνο από €249 τον χρόνο. Εσύ τι περιμένεις; Μπες στην Αnytime Online και πάρε τιμή τώρα!

Δελτίο τύπου

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X