ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η συμβολή της Red Wolf Digital Group στον Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Η προώθηση και η επικοινωνία του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας φέρει τη σφραγίδα της Red Wolf!

Η μοναδική επιτυχία του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας ήταν το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τριών και πλέον μηνών της Red Wolf και των συνεργατών της.

Η Red Wolf Digital Group, με το εξειδικευμένο και με πολυετή εμπειρία προσωπικό της, ανέλαβε και έφερε εις πέρας την επικοινωνία, την προώθηση και το marketing του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας.

Στις υποχρεώσεις της Red Wolf ήταν και η εξυπηρέτηση των χορηγών με απώτερο στόχο τη μέγιστη προβολή τους. Σε αυτό συνέβαλε και η τηλεοπτική παραγωγή του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακα, η οποία ήταν ευθύνη της Red Wolf Digital Group.

Στην παρουσίαση ήταν ο Σωτήρης Παπαδόπουλος, στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Κατσαρός που είχε δίπλα του στο σχόλιο τον παγκόσμιο πρωταθλητή Περικλή Ιακωβάκη. Στο ρεπορτάζ η Μανιάνα Καλογεράκη, ο Πάνος Λάρκος και η... survivor Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Red Wolf Digital Group ανέλαβε παράλληλα και ένα μεγάλο κομμάτι της οργάνωσης του event, που προσέλκυσε περισσότερες από δέκα χιλιάδες πολίτες στις Φοινικούδες την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Αυτός ήταν ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των πετυχημένων projects της Red Wolf Digital Group, η οποία με καινοτόμα εργαλεία και εξειδικευμένους συνεργάτες είναι σε θέση να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή.

Περισσότερα για τη Red Wolf Digital Group μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο
70007780 καθώς και στις σελίδες της:

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X