ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η Cablenet περήφανος χορηγός του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας!

Η Cablenet με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία της με τον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου.
Αναγνωρίζοντας τη δυνατότητα των αθλητικών δραστηριοτήτων στην εξάπλωση του αθλητισμού και τη διάδοση του αθλητικού ιδεώδους, η Cablenet στηρίζει έμπρακτα αξιόλογες προσπάθειες που αναδεικνύουν το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, η Cablenet περήφανα θα βρίσκεται δίπλα στον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, που περιλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο Δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων , 5 χιλιομέτρων – εταιρικό, 5 χιλιομέτρων – ατομικό και 1 χιλιομέτρου για παιδιά και ενήλικες αντίστοιχα, με πρεσβευτές τις εξαιρετικές Κύπριες αθλήτριες Άντρη Αβραάμ και Άντρη Σιάλου, αλλά και τον παγκόσμιο πρωταθλητή στίβου, Περικλή Ιακωβάκη!

Τέλος η Cablenet εύχεται στους διοργανωτές, τους εθελοντές και τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και ευελπιστεί αυτή να είναι η αρχή, ώστε η συγκεκριμένη διοργάνωση να γίνει θεσμός για τον αθλητισμό της Κύπρου.

Cablenet

Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα Marketing στη διεύθυνση marketing@cablenetcy.net
ή στο τηλέφωνο 22-294170.

H Cablenet είναι ο μοναδικός πλήρως ανεξάρτητος πάροχος τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, με ιδιόκτητο δίκτυο, υποδομή νέας γενιάς, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης, που παρέχει υπηρεσίες ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου στον τομέα των τηλεπικοινωνιών τόσο σε οικιακό όσο και επιχειρηματικό επίπεδο. Μεταξύ άλλων, η Cablenet προσφέρει ολοκληρωμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες διαδικτύου, υπηρεσίες διασύνδεσης υποστατικών – τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο-, υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, καθώς και υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους (cloud) και φιλοξενίας εξυπηρετητών δικτύου.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Στον ΑΠΟΕΛ ο πρώτος τίτλος

Στον ΑΠΟΕΛ ο πρώτος τίτλος

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος που ξεκινά αύριο Δευτέρα, ...
24sports team
 |  ΥΠΟΛΟΙΠΑ