ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δόθηκε η εκκίνηση στον 12ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ (pics)

Δέκα χιλιάδες δρομείς από 205 εταιρίες πήραν θέση στη γραμμή της εκκίνησης στις 9:00

Κυριάκος Τοφή

Με τον εταιρικό δρόμο Primetel 5KM Corporate Race 2018, ξεκίνησε το διήμερο του δωδέκατου ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ καθώς λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της 17ης Μαρτίου 2018, δόθηκε το σήμα στους συμμετέχοντες ώστε να καλύψουν την απόσταση των πέντε χιλιομέτρων. Για άλλη μια χρονιά, η ανταπόκριση ήταν μαζική έως και συγκινητική καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων από χρονιά σε χρονιά αυξάνεται και μάλιστα εκθετικά, καθώς 205 εταιρίες και δέκα χιλιάδες δρομείς έδωσαν ραντεβού φέτος στην γραμμή της εκκίνησης.

Στον αριθμό αυτό θα προστεθούν άλλα τέσσερις χιλιάδες άτομα από 66 διαφορετικές χώρες τα οποία αφίχθησαν στο νησί προκειμένου είτε να λάβουν μέρος σε μια διοργάνωση η οποία όλο και μεγαλώνει και όλο και μαγνητίζει το ενδιαφέρον κόσμου εκτός Κύπρου, είτε για να στηρίξουν φίλους και συγγενείς. Στις 11:00 είναι προγραμματισμένη η κούρσα Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race η οποία απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών, με την συμμετοχή να φτάνει σε τετραψήφιο αριθμό.

Βεβαίως η δράση επεκτείνεται και αύριο, Κυριακή 17 Μαρτίου 2018, με τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου οι οποίοι θα ξεκινήσουν στις 7:30, ενώ στις 8:00 θα δοθεί η εκκίνηση στους δρόμους Petrolina Energy Race 10χλμ και City Race 5χλμ, στους οποίους θα τρέξουν πάνω από τρεις χιλιάδες δρομείς. Η διαδρομή του Μαραθωνίου είναι φέτος αναβαθμισμένη, αφού έχει καταργηθεί η μικρή επανάληψη, με ταυτόχρονη επέκταση της δυτικά προς το Φασούρι.

Ο ΣΠΟΡ FM 95,0 είναι χορηγός επικοινωνίας σε άλλο ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που λαμβάνει χώρα στην Κύπρο με Live Link από το παραλιακό μέτωπο και το Μόλο Λεμεσού, όπου και διεξάγονται οι αγώνες.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X