ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δεν ξεχνά ο ΑΠΟΕΛ

Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη 18 Ιουλίου θα διοργανώσει πορεία με σύνθημα «44 χρόνια εισβολής και κατοχής, ο ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ»

Πέρασαν σχεδόν 44 χρόνια από εκείνη τη μαύρη μέρα του Ιούλη όταν η Κύπρος μοιράστηκε στη μέση. Πέρασαν 44 χρόνια με το σύνθημα «Δεν Ξεχνώ» να μην αλλάζει καθόλου και να μην χάνει το νόημα του. Για ακόμη μια χρονιά ο ΑΠΟΕΛ φωνάζει δυνατά το «Δεν Ξεχνώ». Στο πλαίσιο αυτό το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη 18 Ιουλίου θα διοργανώσει πορεία με σύνθημα «44 χρόνια εισβολής και κατοχής, ο ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας επί ευκαιρίας της συμπλήρωσης 44 χρόνων από την Τουρκική εισβολή διοργανώνει πορεία με σύνθημα ( 44 χρόνια εισβολής και κατοχής, ο ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ)

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 18 Ιουλίου, στις 18.30 και διοργανώνεται από το Τμήμα Δρομέων του Σωματείου. Οι συμμετέχοντες θα καλύψουν μια διαδρομή 7,5 χιλιομέτρων με αφετηρία το οίκημα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ και τερματισμό τον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

Στην διαδρομή μπορούν να λάβουν μέρος όσοι επιθυμούν να καλύψουν την απόσταση είτε με τρέξιμο είτε με ποδήλατο, σε πολύ ήπιο ρυθμό για να είναι εφικτό από όλους τους συμμετέχοντες να καλύψουν την διαδρομή χωρίς δυσκολία.

Τους δρομείς θα συνοδεύουν Αστυνομία και ασθενοφόρο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X