ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Περιμένω βοήθεια από το κράτος»

Φιλοξενούμενος στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Pressing» ήταν ο Απόστολος Παρέλης. Ο Κύπριος δισκοβόλος μίλησε για τις επόμενες του αγωνιστικές υποχρεώσεις ενώ έκανε και μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ανδρέα Βιολάρη:

Για την προετοιμασία ενόψει των αγώνων:

«Έκανα τη βασική μου προετοιμασία στην Αφρική και μετά ακολούθησε μια μίνι προετοιμασία στην Αθήνα. Ήρθα στην Κύπρο για λίγες μέρες και πλέον ετοιμάζομαι για τους αγώνες. Στις 20-21 Μαΐου έχω αγώνες στη Γερμανία και στις 27 στο Ηράκλειο της Κρήτης.»

Για το πόσο δύσκολο είναι το άθλημα της δισκοβολίας:

«Είναι ιδιαίτερο το αγώνισμα. Θέλεις πολλά χρόνια προπόνηση για να βελτιώσεις την τεχνική σου και τις επιδόσεις σου. Στάδιο με στάδιο αποκτάς την εμπειρία και ανεβαίνεις.»

Για το παγκύπριο ρεκόρ:

«Το έκανα πέρσι στο Ηράκλειο. Έκανα 65.69 και είχα πάρει το όριο για την Ολυμπιάδα».

Για τους προπονητές που συνεργάστηκε:

«Είχα προπονητή τον Κυριάκο Βασιλειάδη από τα 15 μέχρι το 28. Μετά με ανέλαβε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Δουλεύουμε διαφορετικά πλέον με τον νέο προπονητή, κυρίως στην τεχνική.»

Για το πώς  ασχολήθηκε με τη δισκοβολία:

«To 1998 είχα ξεκινήσει στις ακαδημίες του ΓΣΠ. Ο ξάδερφος μου έκανε δισκοβολία. Στα 16 μου του είπα να με πάρει στο γήπεδο να ρίξω δίσκο μου άρεσε. Με είδε εκεί ο Κυριάκος Βασιλειάδης και έτσι ξεκίνησα τη δισκοβολία»

Για την επαγγελματική του αποκατάσταση:

«Περιμένω βοήθεια από το κράτος για την επαγγελματική αποκατάσταση γιατί πλέον είμαι 32 χρονών. Βασικά εγώ και ο Μίλαν δεν έχουμε επαγγελματική αποκατάσταση. Περιμένουμε να αποκατασταθούμε και εμείς.»

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση