ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλεύοντας με τους ανέμους

24sports team

info@24sports.com.cy

Παλεύοντας με τους ανέμους, 200 περίπου αθλητές αγωνίστηκαν την Κυριακή 7 Μαίου σε κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο. Το Larnaka Triathlon που διεξάγεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται από τον Τριαθλητικό Όμιλο Νηρέα σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας.

 Ο αγώνας εξελίχτηκε στην περιοχή Μακένζυ και περιλάμβανε δύο αποστάσεις, Σπριντ (750μ κολύμπι, 20χμ ποδηλασία, 5 χμ τρέξιμο) και Τρίαθλον (1500 μ. κολύμπι, 40 χμ. ποδηλασία, 10 χμ. τρέξιμο). Η εκκίνηση δόθηκε από το Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα, στην παραλία στις 8 π.μ. Οι αθλητές κολύμπησαν κόντρα στα κύματα και ακολούθως ποδηλάτησαν προς το αεροδρόμιο και πίσω στο Μακένζυ σε μια διαδρομή πρόκληση λόγω των ανέμων. Ο αγώνας τελείωσε με το τρέξιμο, με την διαδρομή να ξεκινά από το Μακένζυ προς το Ψαρολίμανο και πίσω. Ο πρώτος αθλητης του Sprint τερματισε στη μια ώρα και δεκατρία λεπτά ενώ ο πρώτος αθλητής του Τριαθλον τερμάτισε στις δύο ώρες και δέκα λεπτά.

Ο Τριαθλητικός Όμιλος Νηρέας και ο Δήμος Λάρνακας, διοργανωτές του αγώνα, πρόσφεραν κύπελλα, μετάλλια και χρηματικά ποσά στους τρεις πρώτους αθλητές Ανοικτής Κατηγορίας του Τρίαθλον και στην πρώτη ομάδα στην απόσταση Τριαθλον.

Στην Ανοικτή Κατηγορία Σπριντ, πρώτος τερμάτισε ο Yury Komlev με χρόνο 1.13.29, δεύτερος ο Αλέξιος Βρυονίδης με χρόνο 1.17.44 και τρίτος ο Αλέξης Χαραλάμπους του Κεραυνού με χρόνο 1.18.13. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Susan Evans με χρόνο 1.18.58, δεύτερη η Gizela Rakowska με χρόνο 1.29.05 και Τρίτη η Natalie Christopher του Τ.Ο.Νηρέας με χρόνο 1.31.45.

Πρώτος στην Ανοικτή Κατηγορία Αντρών Τριαθλον τερμάτισε ο Δημήτρης Καφούρης του Ν.Ο.Αμμοχώστου με χρόνο 2.10.00, δεύτερος, ο Δημος Παπαδαυίδ του Ν.Ο.Πάφου με χρόνο 2.10.59. Τρίτος τερμάτισε ο Αντρέας Τζιακουρής της Bikin’ Cyprus με χρόνο 2.14.54. Πρώτη στην Ανοικτή Κατηγορία Γυναικών Τριαθλον τερμάτισε η Καρμεν Μαχαιριώτου του Τ.Ο.Νηρέας με χρόνο 2.17.17, δεύτερη η Γιώτα Χαπούπη του Κεραυνού με χρόνο 2.20.51. Τρίτη τερμάτισε η Μαρία Γιαβαση του Κεραυνού με χρόνο 2.29.03.

Με ενθουσιασμό τερματισε πρώτη η ομάδα Power Rangers στο Τρίαθλον αποτελούμενη από τους Κυριάκο Πουργόρη, Κυριάκο Ιωάννου και Χάρη Κάνιο με χρόνο 2.20.00. Στο Σπριντ Τριαθλον τερμάτισε πρώτη η ομάδα SPARTANS αποτελούμενη από τους Παύλο Κουσιάππα, Κώστα Ψυχής και Ρεγίνο Βραχίμη με χρόνο 1.08.34.

Ο αγώνας Τριάθλου αποτελούσε το Πρωτάθλημα Τριάθλου 2017 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Ο Δημήτρης Καφούρης του Ν.Ο.Αμμοχώστου και η Κάρμεν Μαχαιριώτου του Τ.Ο.Νηρέας στέφθηκαν πρωταθλητής και πρωταθλήτρια της χρονιάς.

Το Larnaκa Triathlon 2017 χορήγησαν οι ΚΟΤ, ΚΟΑ, TYR, GARMIN, RAMO PRO CYCLING, SQUEEZY, CΟMPEX, NIREAS WATER.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά το προσωπικό του Δήμου Λάρνακας, το Τμήμα Δημοσίων Έργων Λάρνακας, την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την Τροχονομία Λάρνακας, την Makenzie Water Sports για τη βοήθεια στη θάλασσα, την ομάδα ΕΤΕΑ, τον Όμιλο Μοτοσυκλέτας Αμμοχώστου, το Θεράπειον Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης, και τους πολλούς εθελοντές για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το LARNAKA TRIATHLON 2017 και μελλοντικές διοργανώσεις επισκεφτείτε το www.nireas.org.

 

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X
X