ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να φέρουμε τη κοινωνία στα γήπεδα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη μίλησε η εκπρόσωπος του ΚΟΑ Στέφανη Γουήλερ. Μίλησε για τον 1ο Μαραθώνιο Φυσική Δραστηριότητας και Άσκησης που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά:

Για τον Μαραθώνιο: «Είναι μια πρωτοβουλία του ΚΟΑ, ο οποίος σε συνεργασία με τον επίτροπο εθελοντισμού έχουμε δημιουργήσει αυτό τον θεσμό. Είναι ένας διαφορετικός Μαραθώνιος. Είναι Μαραθώνιος fitness με Ζούμπα, Γιόγκα, Αερόμπικ και διάφορα άλλα. Όλα τα έσοδα του Μαραθωνίου θα δοθούν στο «Σπίτι του Παιδιού» το οποίο θα διαχειρίζεται περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και του οποίου τον συντονισμό και τη λειτουργία ανέλαβε το “Hope For Children”».

Για τον στόχο: «Ο στόχος είναι να φέρουμε την κοινωνία στα γήπεδα ενώ ταυτόχρονα να δώσουμε και να προσφέρουμε κάτι σε αυτούς που το χρειάζονται».

Μαραθώνιος για όλους: «Μπορούν όλοι οι ενήλικες να έρθουν και να γυμναστούν χωρίς έγνοια και τα παιδιά θα γνωρίσουν κάποια άλλα αθλήματα που ίσως δεν ξέρουν και να τα αγαπήσουν».

Γενικές πληροφορίες: «Μέχρι τις 14:30 θα είμαστε εδώ στο κλειστό Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία. Υπάρχουν περίπου 300 άτομα τώρα και όσοι θέλουν μπορούν να έρθουν».

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση