ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σαββατοκύριακο Τριάθλου στην Πάφο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η αυλαία για το Pafos Triathlon 2017, το οποίο συνδιοργανώνεται από την Bikin Cyprus Events Management και το Δήμο Πάφου, άνοιξε το Σάββατο, 22 Απριλίου, όπου για πρώτη φορά στα χρονικά της διοργάνωσης θα διεξαχθεί δίαθλο για παιδιά. Το Kids Duathlon απευθύνεται σε παιδιά από 6 μέχρι 14 χρονών και θα περιλαμβάνει τρέξιμο και ποδηλασία. 

Σήμερα Κυριακή (23/4) θα γίνει το 5o Pafos Triathlon. Ο αγώνας ξεκινάει στις 8:00πμ για το Σπριντ και στις 8:30πμ για την Ολυμπιακή απόσταση. Σημείο εκκίνηση και τερματισμού είναι τα Δημοτικά Μπάνια της Πάφου. Στην Ολυμπιακή απόσταση οι αθλητές κολυμπούν 1.5χλμ, ποδηλατών 40χλμ και τρέχουν 10χλμ, ενώ στο Σπριντ οι αποστάσεις είναι ακριβώς οι μισές. Υπάρχει επίσης και ομαδική κατηγορία. Στον αγώνα στηρίζουν ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου και η ΕΤΑΠ Πάφου. Οι απονομές θα γίνουν γύρω στις 12:45 στα Δημοτικά Μπάνια.

Πρόγραμμα Kids Duathlon
Το Kids Duathlon θα ξεκινήσει στις 16:00 στα Δημοτικά Μπάνια Πάφου, μπροστά από το Alea Lounge Bar. Οι νεαροί αθλητές θα τρέξουν πρώτα 750 μέτρα, ακολούθως θα διαγωνιστούν στην ποδηλασία για τρία χιλιόμετρα κατά μήκος της Λεωφόρου Ποσειδώνος, για να ολοκληρώσουν το δίαθλο με ακόμα 750 μέτρα τρέξιμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παιδιά τα οποία θα συμμετέχουν στο Kids Duathlon θα παραλάβουν μετάλλια για τη συμμετοχή τους. Οι απονομές για το Kids Duathlon θα λάβουν χώρα η ώρα 17:00 στο σημείο εκκίνησης.

Όσα παιδιά θα συμμετάσχουν θα πρέπει να παραλάβουν τους αριθμούς τους από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης, μπροστά από τα Δημοτικά Μπάνια μεταξύ 15:00 και 15:30.

«Αναμένονται αρκετά παιδιά»
Εκ μέρους της Bikin Cyprus, διοργανώτριας του Pafos Triathlon, ο κ. Μιχάλης Χατζηϊωάννου αναφέρει πως «για πρώτη φορά στην Πάφο διοργανώνεται παιδικό δίαθλο στο οποία αναμένεται να συμμετέχουν αρκετά παιδία από όλη την Κύπρο που ασχολούνται με το άθλημα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4:00μμ από την παραλία Μπάνια στην Πάφο και οι αποστάσεις που θα διανύσουν τα παιδία είναι 750μ τρέξιμο, 3χμ ποδηλασία και ξανά 750μ τρέξιμο».


Duathlon
Οι μικροί διαθλητές θα χωριστούν σε τρεις διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες:
Αγόρια: 6-9, 10-12, 13-14 και Κορίτσια: 6-9, 10-12, 13-14. Το ποσό της συμμετοχής είναι 5 ευρώ για κάθε νεαρό αθλητή και θα μπορεί να καταβληθεί στο σημείο από όπου τα παιδιά θα παραλαμβάνουν τον αριθμό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cyclingcy.com ή καλέστε τον αριθμό 97803070. Ηλεκτρονική διεύθυνση: info@cyclingcy.com.

 

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X