ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιτυχής ο Γύρος της Πάφου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Γύρος της Πάφου που διοργανώθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου από το Δήμο Πάφου με την υποστήριξη του ΚΟΑ και τη βοήθεια ομάδας του Pafos Aphrodite Rotary Club.

Οι διάφοροι αγώνες δρόμου που στόχευαν στην ανάπτυξη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού συγκέντρωσαν την αθρόα συμμετοχή τόσο από δρομείς της Πάφου όσο και δρομέων από όλα τα μέρη της Κύπρου. Ο αγώνας δρόμου απόστασης 10 χλμ έγινε για να τιμηθεί η μνήμη του κορυφαίου Παφίτη Μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη.

Στον αγώνα των 10 χλμ πρώτευσε ο Χρίστος Γεωργίου του Σωματείου Δρομέων Πάφου 'Στέλιος Κυριακίδης' με χρόνο 35:26 ενώ στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Dagmara Handzlik του Σωματείου Δρομέων ‘Περικλής Δημητρίου’ με τον εξαιρετικό χρόνο 37:13. Στην απόσταση των 4 χλμ νικητής ήταν ο Yahya Muhamud με χρόνο 14:34 ενώ στις γυναίκες πρώτευσε η νεαρή δρομέας Νάταλη Δημοσθένους του Σωματείου ‘Στέλιος Κυριακίδης’ με χρόνο 16:56. Σε όλους τους δρομείς που τερμάτισαν δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια ενώ για τους μεγάλους αγώνες βραβεύτηκαν οι νικητές με βάση των ηλικιακή τους κατηγορία.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία και συμμετοχή των ομάδων του Σωματείου Στέλιος Κυριακίδης, της ομάδας Louis Ledra Team, της ομάδας του Paphos Running Club, της ομάδας ‘West Coast Runners’, του Σωματείου ‘Περικλής Δημητρίου’, του Σωματείου Dro.Me.A. Racing και του Σωματείου Δρομέων EY ZHN. Στον αγώνα έλαβαν επίσης πολλοί ανεξάρτητοι δρομείς.

Οι δρομείς προσέφεραν εθελοντικά το ποσό των €686,00 το οποίο θα διατεθεί για την οικονομική υποστήριξη της οικογένειας του Παφίτη Κυριάκου Χριστοφή η υγεία του οποίου είναι σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ατύχημα που είχε εν ώρα εργασίας.

 

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X
X