ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τουρνουά Μπάτμιντον του Lefkosia Badminton Club

24sports team

info@24sports.com.cy

Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 17-19 Μαρτίου 2017 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λυκείου Ακροπόλεως το Ανοικτό Τουρνουά Μπάτμιντον του σωματείου Lefkosia Badminton Club (LBC).

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου, ΔΑΣ Παλαιομετόχου, Ατρόμητος Γεροσκήπου και Άλπατρος ’83 στις κατηγορίες Απλό Ανδρών, Απλό Κοριτσιών, Διπλό Ανδρών, Διπλό Γυναικών και το Διπλό Μεικτό για τις ηλικίες κάτω των 15 ετών

Τελικός Απλού Ανδρών ‐ «Πρωτιά» για τον Ιάκωβο Αχεριώτη

Στον τελικό του Απλού Αγοριών προκρίθηκαν ο Ιάκωβος Αχεριώτης του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και ο Άρης Καττιρτζή. Ο Α. Καττιρτζή μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα αλλά ο Ι. Αχεριώτης βρήκε τον τρόπο και πήρε το πρώτο σετ με 21-16.

Στο δεύτερο σετ ο Α. Καττιρτζή προσπάθησε για την ανατροπή, ωστόσο ο Ι. Αχεριώτη είχε εκπληκτικές υποδοχές και κέρδισε αρκετούς σημαντικούς πόντους, κατακτώντας και το δεύτερο σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Λεόντιος Ταβέλλης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου και Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.
Τα σετ: 21‐17, 21‐16


Τελικός Απλού Γυναικών ‐ «Χρυσή» η Εύα Καττιρτζή

Στον τελικό του Απλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Παναγιώτα Χατζηαντώνη του σωματείου Μορφωτικός Έγκωμης και η Εύα Καττιρτζή. Στο πρώτο σετ η Ε. Καττιρτζή μπήκε δυνατά από την αρχή και επιβλήθηκε σχετικά εύκολα της αντιπάλου με 21-14. Στο δεύτερο σετ η Π. Χατζηαντώνη προσπάθησε για την ανατροπή αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και η Χαρά Μιχαήλ του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.
Τα σετ: 21‐14, 21‐19

 


Τελικός Διπλού Ανδρών ‐ Σκληρή μάχη και στο ψηλότερο βάθρο για τους Α. Καττιρτζή και Ι. Αχεριώτη

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Ιάκωβος Αχεριώτης του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, με Άρη Καττιρτζή και οι Λεόντιος Ταβέλης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου μαζί με τον Κωνσταντίνο Χατζηγεωργίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Ο αγώνας ήταν μία διαφήμιση του αθλήματος καθώς οι αθλητές πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους. Το πρώτο σετ κερδήθηκε πολύ δύσκολα από το δίδυμο Ι. Αχεριώτη και Α. Καττιρτζή. Στο δεύτερο σετ οι Λ. Ταβέλη και Κ. Χατζηγεωργίου μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν για την αντεπίθεση τους. Ωστόσο οι Ι. Αχεριώτη και Α. Καττιρτζή ήταν πιο αποφασιστηκοί και πήραν την νίκη και συνάμα τον τίτλο. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Ιωάννης Κοκκόσης του σωματείου Άλπατρος ‘83 μαζί με τον Αντρέα Χατζησολωμού του σωματείου Μορφωτικός Έγκωμης καθώς και ο Φλορεντίνος Δημητρίου και Ιωάννης Γιαννακού του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου.
Τα σετ: 21-18, 21-16


Τελικός Διπλού Γυναικών ‐ Μεγάλη μάχη και πρωταθλήτριες οι Ε. Καττιρτζή και Χ. Μιχαήλ

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Χαρά Μιχαήλ του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ μαζί με την Εύα Καττιρτζή καθώς και η Παναγιώτα Χατζηαντώνη του σωματείου Μορφωτικός Έγκωμης μαζί με την Παναγιώτα Νικολάου του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου. Το δίδυμο Ε. Καττιρτζή και Χ. Μιχαήλ πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 21-10. Ωστόσο οι Π. Χατζηαντώνη και Π. Νικολάου τους έβαλαν δύσκολα στο δεύτερο σετ κάνοντας την αντεπίθεση τους.

Στο τέλος όμως οι Ε. Καττιρτζή και Χ. Μιχάλη πιο αποφασιστικές και πιο ψύχραιμες στα καίρια σημεία του αγώνα πήραν την νίκη και τον τίτλο. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Μαρία Ιακώβου του σωματείου Άλπατρος ‘83 μαζί με την Μαρίσα Φυρίλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και η Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας μαζί με την Νίκη Λιασή του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου.
Τα σετ: 21-10, 21-19

Τελικός Διπλού Μικτού‐ Επικράτηση για τους Ι. Αχεριώτη και Ε. Καττιρτζή

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Ιάκωβος Αχεριώτη του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ με την Εύα Καττιρτζή καθώς και ο Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου με την Ιωάννα Αντωνίου από το σωματείο Αρίων Λευκωσίας. Το δίδυμο Ι. Αχεριώτη και Ε. Καττιρτζή μπήκαν πιο δυνατά και κέρδισαν τον πρώτο αγώνα με 21-15. Ωστόσο οι αθλητές του σωματείου Αρίων Λευκωσίας δεν είπαν την τελευταία τους λέξη και ισοφάρισαν σε 1-1 στα σετ. Στο τρίτο και τελευταίο σετ επικράτησαν σχετικά εύκολα οι Ι. Αχεριώτη και Ε. Καττιρτζή. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Χαρά Μιχαήλ του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ μαζί με τον Άρη Καττιρτζή καθώς και η Παναγιώτα Νικολάου με τον Λεόντειο Ταβέλη του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου.

Τα σετ: 21‐15, 15-21, 21‐11

 

 

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X
X