ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανδόρα – Κύπρος στο ράγκμπι

24sports team

info@24sports.com.cy

Αύριο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 18:00 τοπική ώρα (17:00 ώρα Κύπρου) η Εθνική Κύπρου ανδρών στο ράγκμπι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανδόρρα στα πλαίσια του Ευρωπαϊκό Πρωταθλήματος Νότιας Περιφέρειας 1, 2016-2017.

 Ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ράγκμπυ (http://www.rugbyeurope.eu/rugby-europe-international-championships-m2-andorra-vs-cyprus).

Η Εθνική θα τα δώσει όλα στην προσπάθεια να πετύχει την πρώτη νίκη στον δύσκολο όμιλο και να κρατήσει τις ελπίδες της για παραμονή. Σημειώνεται ότι η Εθνική Ανδρών δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ στα 7 χρόνια ενεργής συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εναντίων της Εθνικής Ανδόρρας η Εθνική μετρά μια νίκη (30-10 στις 1/11/2014, Παφιακό) και μια ήττα (22-13, στις 28/11/2015, Ανδόρρα).

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ράγκμπυ δήλωσε: «Είναι δύσκολος αγώνας εκτός έδρας και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στον όμιλο και η νίκη εναντίων της Ανδόρρας είναι επιτακτική. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα τα δώσει όλα για την νίκη.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ Μπινίκος δεν θα είναι με την ομάδα για των αγώνα αυτό καθώς το Φεβρουάριο έχει αναλάβει τα ηνία της Ακαδημίας Ράγκμπυ «SHARK ACADEMY» στη Νότια Αφρική ως Προπονητής και Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας. Καλό Ντεμπούτο θα κάνει ο Στέφανος Yarrow ο οποίος αγωνίζεται στη Σκωτία με την ομάδα «Stirling County’s.

Αθλητές: Μάρκος Mladenovic, Αλέξανδρος Ζαβάλλης, Αλέξανδρος Ιωάννου, Ανδρέας Αντωνίου, Ανδρέας Fell, Γιάννης Blond, Γιώργος Σιαούνα, Δημήτρης Γρηγορίου, Daniel McFarlane, Λουκάς Peters, Μάριος Ζακακιώτης, Marcus Holden, Jack Bilton, Παναγιώτης Νικολαΐδης, Ρένος Ιωαννίδης, Στυλιανός Παναγιώτου, Burhan Torgut, Σαμουήλ Burns, Φιδίας Ευθυμίου, Χρίστος Δικωμίτης, Χριστόφορος Ιωάννου και Στέφανος Yarrow.

Προπονητής: Andrew Barnett

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X
X