ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μνημόνιο Συνεργασίας ΚΟΑ - E.T.U

Σημαντικό  Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό (E.T.U.) την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 στα γραφεία του ΚΟΑ.

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης και ο Πρόεδρος της E.T.U. κ. Σάκης Πραγαλός.

Η σημαντικότητα του Μνημονίου είναι ότι η E.T.U. ιδρύει Ευρωπαϊκή Σχολή Προπονητών Ταεκβοντό στην Κύπρο, στην οποία θα συμμετέχουν και θα παρακολουθούν προπονητές από όλες  τις Ευρωπαϊκές χώρες για την εξασφάλιση σχετικού διπλώματος προπονητικής. Με την ίδρυση της Σχολής Προπονητών,  η Κύπρος θα καταστεί το κέντρο προπονητικής του Ευρωπαϊκού Ταεκβοντό.

Η E.T.U. θα προσφέρει όλη την τεχνογνωσία, την ύλη και τις επαγγελματικές συμβουλές της προς τον ΚΟΑ, ο οποίος θα παρακολουθεί την εφαρμογή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Εκ μέρους του ΚΟΑ στην υπογραφή του Μνημονίου παρέστησαν επίσης η κ . Άντρη Σιάλου - Μέλος του Δ.Σ. και ο κ. Δημήτρης Αραούζος - Διοικητικός Λειτουργός Α’.

Από πλευράς της E.T.U, παρόν ήταν και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Μιχάλης Φυσεντζίδης, ενώ παρερεύθηκαν και οι κ.κ. Φοίβος Χρίστου και Άντρος Χριστοφή, Πρόεδρος και Μέλος του Δ.Σ. αντίστοιχα της Εθνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Κύπρου.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X
X