ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρωτιά για το σωματείο «Στέλιος Κυριακίδης»

24sports team

info@24sports.com.cy

Επιτυχής ήταν η συμμετοχή των αθλητών του Σωματείου Δρομέων Πάφου Στέλιος Κυριακίδης οι οποίοι έλαβαν μέρος στα ‘Κυριακίδεια 2017’ που διοργανώθηκαν στις 29 Ιανουαρίου στη Φιλοθέη στην Αθήνα.

Ο αγώνας δρόμου απόστασης 10 χλμ διοργανώθηκε για 28η φορά και η συμμετοχή ξεπέρασε τους 700 δρομείς. Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα ήταν το Δημοτικό Γυμναστήριο της Φιλοθέης που φέρει το όνομα «Στέλιος Κυριακίδης». Παρών στους αγώνες ήταν και ο Δημήτρης Κυριακίδης γιός του Στέλιου Κυριακίδη. Μαζί με τους δρομείς του Στέλιου Κυριακίδη έλαβε μέρος στον αγώνα και ο φίλος δρομέας Νικόλας Σουρμελής, Πρόεδρος του Σωματείου Dro.Me.A. Racing.

Κορυφαία διάκριση των δρομέων του Στέλιου Κυριακίδη ήταν η πρώτη θέση που κατέλαβε ο βετεράνος δρομέας Γιαννάκης Τσαούσης στην ηλικιακή κατηγορία άνδρες 65-69 ετών με χρόνο 45:38. Η καλύτερη επίδοση ανήκε στον Χρύσανθο Αντωνίου ο οποίος με χρόνο 38:24 κατέλαβε την 4η θέση στην ηλικιακή κατηγορία άνδρες 50-54 ετών.

Εξαιρετική επίδοση και ατομικό ρεκόρ σημείωσε ο Δώρος Νικολαΐδης με χρόνο 38:45 ενώ ο Τάσος Θεοδοσίου συνεχίζει την ανοδική του πορεία τερματίζοντας με χρόνο 40:37. Τέλος ο νεαρός Τζιόζεφ-Μάριος Σαββίδης ο οποίος κατάγεται από τη γενέτειρα του Στέλιου Κυριακίδη το χωριό Στατός, τερμάτισε σε χρόνο 57:42.

Παράλληλα με τη φετινή διοργάνωση του αγώνα δρόμου, ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης γιόρτασε με την αποκάλυψη μαρμάρινης πλάκας τα 60 χρόνια από την κατασκευή του Γυμναστηρίου που ήταν ιδέα και πρωτοβουλία του Στέλιου Κυριακίδη.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση