ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έκοψαν την πίτα οι αθλητές του «Στέλιου Κυριακίδη»

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι δρομείς του Σωματείου Δρομέων Πάφου «Στέλιος Κυριακίδης» οργάνωσαν την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο Pingouino Cafe Lounge Bar το καθιερωμένο κόψιμο της Βασιλόπιτας για το καλωσόρισμα της νέας αθλητικής χρονιάς. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Λεόντιος Τσέλεπος μέλος Δ.Σ. ΚΟΑ.

 Σε ομιλία του ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Σταύρος Κακουρίδης ευχαρίστησε τα μέλη που προσήλθαν στην πρώτη επίσημη συνάντηση της χρονιάς, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη χαρά να βρισκόμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, υπό την ιδέα του αθλητισμού κι ιδιαιτέρως του δρομικού αθλήματος. Το Δ. Σ. του Σωματείου μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διάδοση του τρεξίματος και του θεάρεστου αθλητικού και φιλανθρωπικού έργου του Στέλιου Κυριακίδη. Εκ μέρους του ΔΣ σας ευχόμαστε καλή χρονιά με άπλετη υγεία και πολλά όμορφα δρομικά χιλιόμετρα».


Όλοι οι δρομείς τραγούδησαν «Τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς» με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής έχοντας στο βιολί τον Τάσο Θεοδοσίου και στα τρίγωνα τον Ανδρέα Χρυσάνθου. Μετά ακολούθησε το κόψιμο της πρωτότυπης βασιλόπιτας που έφερε τη μορφή της αγωνιστικής φανέλας του Σωματείου. Ο τυχερός της χρονιάς ήταν ο Γραμματέας του Σωματείου Τάσος Θεοδοσίου ενώ σε κλήρωση που έγινε ανάμεσα στους δρομείς ο Γιώργος Παπαδαυίδ ήταν ο τυχερός της δωρεάν συμμετοχής στον 19ο Logicom Cyprus Marathon που θα διοργανωθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου.

Οι δρομείς  ευχαριστούν θερμά τη διεύθυνση του Pingouino Cafe Lounge Bar για την ποιοτική φιλοξενία και ιδιαίτερη περιποίηση που προσέφερε στους παρευρισκομένους. 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση