ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο ΚΟΑ για το θάνατο του Σπύρου Ευσταθίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, με το άγγελμα του θανάτου, του πρώην Αντιπροέδρου του Οργανισμού Σπύρου Ευσταθίου, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους λοιπούς συγγενείς του.

Ο ΚΟΑ με ανακοίνωση του, αναφέρει: «Αναμφίβολα ο αδόκητος θάνατος του Σπύρου Ευσταθίου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας, τον οποίο υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια. Η προσφορά του στην Κυπριακή κοινωνία σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του Αθλητισμού, είναι καθολικά αποδεκτή.

Ο αείμνηστος Σπύρος Ευσταθίου διετέλεσε για δύο τριετίες Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ (1997 – 2003), επί Προεδριών των Δήμου Γεωργιάδη και Ανδρέα Παπαχαραλάμπους αντίστοιχα. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΚΟΑ θα παραστεί στην κηδεία, θα συλλυπηθεί την οικογένεια του, ενώ οι σημαίες στα κτίρια του Οργανισμού θα κυματίζουν μεσίστιες».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Στον ΑΠΟΕΛ ο πρώτος τίτλος

Στον ΑΠΟΕΛ ο πρώτος τίτλος

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος που ξεκινά αύριο Δευτέρα, ...
24sports team
 |  ΥΠΟΛΟΙΠΑ