ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

O «Περικλής Δημητρίου» στην Αθήνα

24sports team

info@24sports.com.cy

Το Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» συμμετείχε μαζικά με 100 αθλητές και εθελοντές στον 34ον Αυθεντικό Κλασσικό Μαραθώνιο 42.195m και στους Διεθνείς Αγώνες Δρόμου 10km, 5km στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Τους αγώνες διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ εις μνήμη Γρηγόρη Λαμπράκη στην Αθήνα. Η αποστολή ήταν υπό την αιγίδα του ΚΟΑ.

Η Κεντρική Επιτροπή του Σωματείου δια μέσου του προέδρου της κ. Σωκράτη Σωκράτους συγχαίρει όλα τα μέλη μας για τον τερματισμό τους καθώς και τα μέλη μας Κώστα Χειμωνή 2ος στην κατηγορία του 65-69, τον Michael Keenan με ατομικό ρεκόρ 2.48.29 37ος Γενική Κατάταξη του Μαραθωνίου, καθώς και την Dagmara Handzlik για την 4η θέση στη γενική κατάταξη με χρόνο 2.51.35 στο Μαραθώνιο.

Στην αποστολή συμμετείχαν τα Παραρτήματα του Σωματείου «Περικλής Δημητρίου» Πάφος – Λεμεσός – Λάρνακα – Παραλίμνι – Αγία Νάπα – Δάλι – Λύμπια – Αλάμπρα – Ακάκι – Ψευδάς – Αγρός – Πιτσιλιά, Ζάκυνθο, Ακάκι - Λευκωσία.

Η αποστολή είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό αθλητισμού της Ελλάδος κ. Βασιλειάδη, τον Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ψινάκη, τους αδελφοποιημένους Συλλόγους της Αθήνας και Κατερίνης, Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών και ΑΠΣ Ζευς Πιερίας Κατερίνης. Η Κεντρική Επιτροπή τίμησε μέλη της από Αθήνα και Ζάκυνθο και συμμετείχε στην Αθλητική έκθεση του ΣΕΓΑΣ.

Ευχαριστίες εκφράζονται τους υποστηρικτές, ΚΟΑ, ΟΠΑΠ Κύπρου, Pokka Coffee, Pizza Papa John’s, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αγρός, Cyta, ΟΝΕΚ, Παγωτά Ηράκλης, MME.

 

 

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση