ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να ενθουσιάσουμε το κυπριακό κοινό»

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην Κύπρο θα βρίσκεται στα τέλη Δεκεμβρίου, ως επίσημος προσκεκλημένος των διοργανωτών του Cobalt Nicosia International Cup 2016, ο διεθνούς φήμης Γάλλος freestyler Sean Garnier. Ο 32χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής στο ποδοσφαιρικό freestyle θα λάβει μέρος την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στην τελετή έναρξης του διεθνούς τουρνουά ακαδημιών που θα πραγματοποιηθεί στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία».

Ο Garnier, μαζί με την ομάδα του «Street Style Society - S3 Crew», θα διασκεδάσουν το κοινό που θα βρεθεί στο «Ελευθερία» με τα εντυπωσιακά τους κόλπα με την μπάλα. Ο Γάλλος συνδυάζει μουσική, breakdance και ακροβατικά στο πρόγραμμα του, βγάζοντας ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο Arnaud «Sean» Garnier είναι γεννημένος στις 18 Ιουνίου 1984 και αρχικά έπαιξε μπάλα σε Τρουά και Οσέρ, μέχρι που τραυματισμοί τον ανάγκασαν να βάλει τέλος στην καριέρα του. Ακολούθως στράφηκε στο freestyle ποδόσφαιρο, με τον ίδιο να κερδίζει από το 2008 μέχρι σήμερα διάφορους παγκόσμιους και γαλλικούς τίτλους.

Ο ίδιος έχει έρθει σε διάφορες περιπτώσεις παλαιότερα στην Κύπρο, με την πιο πρόσφατη του επίσκεψη τον Δεκέμβριο του 2015, με αφορμή την εναρκτήρια διοργάνωση του Cobalt Nicosia International Cup. Ένα χρόνο μετά, τον Δεκέμβριο του 2016, επιστρέφει στη Λευκωσία για να συμμετάσχει ξανά στη διοργάνωση.

Ο Garnier μίλησε για την επικείμενη του επίσκεψη στην Κύπρο, τονίζοντας πως ο βασικός του στόχος είναι να διασκεδάσει τον κόσμο που θα έρθει να τον δει, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κύπρο…

- Sean, τι να περιμένει από εσένα ο φίλαθλος που θα δώσει το παρών του στην τελετή έναρξης του Cobalt Nicosia International Cup;
«Πρώτα απ΄ όλα, ελπίζω ότι θα έρθει πολύς κόσμος στην τελετή έναρξης (σ.σ. Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου), αφού όλοι όσοι έρθουν θα διασκεδάσουν και θα περάσουν καλά! Μαθαίνω πως οι διοργανωτές ετοιμάζουν μια όμορφη εκδήλωση, με πολύ ποδόσφαιρο και διάφορες εκπλήξεις. Θα είμαι και εγώ εκεί και μέσα από το πρόγραμμα μου, αλλά και της ομάδας μου, της S3 Crew, σκοπεύουμε να ενθουσιάσουμε το κυπριακό κοινό!».

- Πόσο σου άρεσε η Κύπρος κατά τις προηγούμενες σου επισκέψεις;
«Πέρασα πάρα πολύ όμορφα! Κάθε φορά που έρχομαι στην Κύπρο, και ευτυχώς αυτό έχει συμβεί αρκετές φορές, περνάω εξαιρετικά. Ο κόσμος είναι φιλικός και το μέρος πολύ ωραίο. Πέρσι ήμουν ξανά στο τουρνουά στη Λευκωσία που είναι μια φανταστική πόλη, ενώ πήγα και στη Λεμεσό που είναι πολύ όμορφη. Μου άρεσε πολύ η θάλασσα!».

- Πως σκοπεύεις να περάσεις τον χρόνο σου στην Κύπρο;
«Πρώτος μου στόχος είναι να βάλω τα δυνατά μου για να διασκεδάσω τον κόσμο που θα παρακολουθήσει το σόου μου. Ο λόγος που έρχομαι στην Κύπρο είναι για να λάβω μέρος στο Cobalt Nicosia International Cup 2016 και αυτό είναι το βασικό θέμα στο μυαλό μου. Θέλω ο κόσμος που θα έρθει να διασκεδάσει και να περάσει καλά. Από κει και πέρα, ελπίζω να έχω την ευκαιρία να δω και άλλο την Κύπρο, ίσως κάποια μέρη που δεν είχα την ευκαιρία να δω στις προηγούμενες μου επισκέψεις».

- Πόση προετοιμασία χρειάζεσαι για να ακολουθείς τους ρυθμούς της καριέρας σου;
«Παλαιότερα έκανα προπόνηση καθημερινά, παίζοντας φούτσαλ, ποδόσφαιρο δρόμου (σ.σ. street soccer), κάνοντας freestyle και χορό. Όμως πλέον επειδή ταξιδεύω πολύ, είναι σχεδόν αδύνατο να ακολουθώ αυτούς τους ρυθμούς. Τώρα προπονούμαι στα διάφορα μέρη όπου πάω κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου».

- Πως επινοείς νέα κόλπα με την μπάλα;
«Με βοηθάει ο κόσμος! Όταν με παρακολουθεί κόσμος στις εκδηλώσεις, λαμβάνω τη θετική τους ενέργεια και αυτό μου δίνει πολύ έμπνευση για να δοκιμάζω καινούργια πράγματα».

* Για περισσότερες πληροφορίες για το Cobalt Nicosia International Cup 2016 στην ιστοσελίδα http://www.nicosiainternationalcup.com/ και στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook στο https://www.facebook.com/NicIntCup

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X
X