ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Χρυσό ξίφος στην Τουρκία

Ακόμη μια τεράστια επιτυχία για τον Κυπριακό αθλητισμό σε τούρκικο μάλιστα έδαφος. Ο Αλέξανδρος Τοφαλίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ξίφος ασκήσεως ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο satellite που έγινε στην Αττάλει της Τουρκίας.

Ο Τοφαλίδης για να πετύχει τον θρίαμβο αυτό χρειάστηκε να περάσει από τον όμιλό του με 5 νίκες καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον προκριματικό γύρο με αποτέλεσμα να μην περάσει χωρίς αγώνα στους «32». Ακολούθως εκεί νίκησε τον Σαλάχ Μουσάβι και πέρασε στους «16» όπου επικράτησε με 15-7 του Οζγκουρκαν και πήρε πρόκριση στην 8άδα. Στους «8» αντιμετώπισε άλλο ένα Τούρκο τον Μπαμπάογλου νικώντας τον με 15-10 εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκρισή του στους ημιτελικούς. Εκεί αντιμετώπισε τον επίσης Τούρκο Μενεκούρ και επικράτησε εύκολα με 15-7. Πλέον του απέμενε ο τελικός και ο Αλέξανδρος δεν μπορούσε να τον χάσει. Σε ένα συγκλονιστικό αγώνα επικράτησε 15-13 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, κερδίζοντας μάλιστα και 4 βαθμούς στην Παγκόσμια κατάταξη.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Στον ΑΠΟΕΛ ο πρώτος τίτλος

Στον ΑΠΟΕΛ ο πρώτος τίτλος

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος που ξεκινά αύριο Δευτέρα, ...
24sports team
 |  ΥΠΟΛΟΙΠΑ