ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ένας Κύπριος στο ΜΜΑ!(pics+vid)

Σάρωσε σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο και πλέον γίνεται επαγγελματίας ο Ανδρέας Τρικωμίτης.

Σε μια από τις πιο δημοφιλείς πολεμικές τέχνες, ΜΜΑ, θα έχει σύντομα εκπρόσωπο σε επαγγελματικό επίπεδο η Κύπρος, καθώς ο Ανδρέας Τρικωμίτης μετά τις μεγάλες του επιτυχίες σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. 

Ο Αντρέας Τρικωμίτης σε ηλικία 4 ετών άρχισε να ασχολείται με το Judo και την ενόργανη γυμναστική παράλληλα, επισφραγίζοντας το ταλέντο του με μεγάλες επιτυχίες και στα 2 αθλήματα κατακτώντας πολλά μετάλλια.

Ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Κύπρου στο Judo επί σειρά ετών και εκπροσώπησε την Κύπρο στο εξωτερικό σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο με επιτυχία και επιπλέον συμμετείχε στην Ολυμπιάδα Νέων. Παράλληλα ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Κύπρου στην ενόργανη το 2001-2002.

Άρχισε να ασχολείται με τις Μειχτές πολεμικές τέχνες ΜΜΑ το 2012 και από τότε αγωνίζεται στα μεγαλύτερα και καλύτερα show της Αγγλίας δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο όνομα. Αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους θεαματικότερους fighters στο χώρο του ΜΜΑ και σε αρκετούς αγώνες ανακηρύχθηκε αθλητής της βραδιάς με τον καλύτερο αγώνα. Τον Νοέμβριο του 2015 κέρδισε το Title Elimination Fight και το βραβείο του καλύτερου αγώνα της βραδιάς για ακόμη μία φορά ενάντια σε ένα από τους κορυφαίους Άγγλους του αθλήματος. Τον τίτλο κατείχε ο Άγγλος πρωταθλητής ο οποίος έπρεπε να αγωνιστεί για να υπερασπιστεί τη ζώνη όμως για δύο φορές και χωρίς κανένα τραυματισμό αρνήθηκε. Φάνηκε προφανώς ότι δε ήθελε να αντιμετωπίσει τον Αντρέα, έτσι λόγω των κανονισμών αφού είχε αρνηθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο οι υπεύθυνοι του Shinobi του αφαίρεσαν τον τίτλο και τον τιμώρησαν αφήνοντας κενή την θέση του τίτλου για να αγωνιστεί κάποιος άλλος πρωταθλητής.

Στις 26/11/2016 ο Αντρέας Τρικωμίτης αγωνίστηκε ενάντια στον πρωταθλητή Ιρλανδίας τον οποίο κέρδισε με ομόφωνη απόφαση των κριτών αφού επικράτησε και στους 5 γύρους ανακηρύχθηκε ως Νέος Πρωταθλητής Αγγλίας ¨New Shinobi Welterweight Champion".

Το Shinobi MMA Fighting Championship αναγνωρίζεται ως ο νούμερο 1 οργανισμός ΜΜΑ σε όλο τον κόσμο στο ημιεπαγγελματικό επίπεδο. Αυτό συμβαίνει γιατί στην Αγγλία γίνονται τα καλύτερα shows στο ημιεπαγγελματικό επίπεδο σ ’όλο τον κόσμο αφού επενδύουν στην νέα γενιά ταλέντων του αθλήματος.

Μετά την επιτυχία αυτή ο Ανδρέας αποφάσισε να ασχοληθεί σε επαγγελματικό επίπεδο αφού στο ημιεπαγγελματικό επίπεδο έχει φτάσει στην κορυφή αφήνοντας πίσω του τεράστιες επιτυχίες στο χώρο αυτό για τα Κυπριακά δεδομένα.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορείτε να ακολουθήσετε τον Ανδρέα στο ταξίδι του προς την κορυφή.
Instagram: a.tricomitis (https://www.instagram.com)
Facebook: Tricomitis Andreas (https://www.facebook.com/andreas.tricomitis)
Twitter: a_tricomitis (https://twitter.com/A_Tricomitis)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μου για την αγάπη και την υποστήριξη που μου έχουν δείξει.

Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd

Servuspride – Costas Tsirides & CO LLC

OPAP Cyprus

C. Argyrou & Associates L.L.C.

Nicolaides Group - Property Developers & Real Estate Agents

Suzuki Cyprus

On & Off Supplement Store – Cyprus Larnaca/Nicosia/Limassol

BHS Diagnostics - Dr Tymvios Medical Laboratory

Δείτε τον αγώνα για τον τίτλο στο Shinobi MMA Fighting Championship:

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση