ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κυριάρχησαν οι δρομείς του «Στέλιου Κυριακίδη» στην Καλλέπεια

24sports team

info@24sports.com.cy

 Το Σωματείο Δρομέων Πάφου Στέλιος Κυριακίδης συμμετείχε με πολυπληθή ομάδα δρομέων στον ετήσιο αγώνα δρόμου 5 χλμ στο χωριό Καλλέπεια της Πάφου που διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016.

 Η αθλητική εκδήλωση έγινε για να τιμηθεί η μνήμη των αείμνηστων Μαραθωνοδρόμων Περικλή Δημητρίου και Πολύβιου Νεοφύτου. Οι δρομείς του Στέλιου Κυριακίδη πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα με τους Τάσο Θεοδοσίου να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην ηλικιακή κατηγορία 30-39 ενώ ο Αλή Αγιούπ τερμάτισε στη δεύτερη θέση στην ίδια κατηγορία. Ο δρομέας Gelu Liviu Timofte τερμάτισε πρώτος στην ηλικιακή κατηγορία ανδρών 40- 49 ετών ενώ ο Σωτήρης ήταν ο μεγάλος νικητής στους άνδρες 50-59 ετών καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Ο επί πέντε δεκαετίες ενεργός βετεράνος δρομέας Γιαννάκης Τσαούσης ήταν ο πρώτος νικητής της ηλικιακής κατηγορίας 60 - 69 ετών.

 Οι δρομείς του Στέλιου Κυριακίδη θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν σταθερά και ενεργά τους διάφορους αγώνες δρόμου που διοργανώνονται από διάφορους αθλητικούς φορείς της Κύπρου στην προσπάθεια τους να τιμήσουν την προσφορά του σπουδαίου ανθρώπου και αθλητή Στέλιου Κυριακίδη.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση