ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντίστροφη μέτρηση για τα «Κυριακίδεια»

24sports team

info@24sports.com.cy

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση του μεγαλύτερου αγώνα δρόμου που φιλοξένησε μέχρι τώρα η Κοινότητα Στατού-Άγιου Φώτιου τα Κυριακίδεια 2016 που θα διοργανωθούν την ερχόμενη Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Πριν την εκκίνηση του αγώνα (10:00πμ ) θα γίνει η τέλεση του ετήσιου μνημόσυνου του Στέλιου Κυριακίδη στην εκκλησία του χωριού και αμέσως μετά θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Στέλιου Κυριακίδη στην Πλατεία του χωριού. 

Δήλωσαν συμμετοχή πέραν των 150 δρομέων από τα Σωματεία Paphos Running Club, Dro.Me.A. Racing, Περικλής Δημητρίου, Στέλιος Κυριακίδης, Γ. Σ. Κόροιβος, EY ZH', Episkopi Runners, Cyprus Trail Runners και αρκετοί μαθητές και μαθήτριες από τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Πάφου.

Φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την μεγαλειώδη νίκη του Στέλιου Κυριακίδη στον 50ο Μαραθώνιο της Βοστώνης το 1946 όταν έτρεξε για την Ανθρωπότητα! Σαν αποτέλεσμα της νίκης του συγκέντρωσε 250 χιλιάδες δολάρια και δύο πλοία με τρόφιμα, φάρμακα και ρουχισμό για τους Έλληνες που υπόφεραν από τις συνέπειες της κατοχής και του εμφυλίου πολέμου.

Πληροφορίες που αφορούν την εκδήλωση Κυριακίδεια 2016 προβάλλονται στην Ιστοσελίδα του Σωματείου www.stelioskyriakides.com

 

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X
X