ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεργασία με Γλυφάδα

Σε μια σημαντική συνεργασία προχώρησε το σωματείο ΑΠΟΕΛ για τα τμήματα υγρού στίβου, με τον Ναυτικό όμιλο Γλυφάδας. Αναλυτικά: «Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Γλυφάδας.

Η συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με έναν εκ των κορυφαίων Ναυτικών Ομίλων της Ελλάδας, εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης και ανάπτυξης των Τμημάτων Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης του Σωματείου μας. Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Χριστόφορος Ποταμίτης και ο Έφορος των Τμημάτων Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης ΑΠΟΕΛ κ. Γιώργος Ζαννέτος, συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με τα μέλη του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας, τον κ. Τάσο Παπαναστασίου (Γενικό Διευθυντή ΑΝΟΓ), τον κ. Κωνσταντίνο Σοφούλη (Έφορο Κολύμβησης και Μέλος του Δ.Σ. ΑΝΟΓ) και τον κ. Μίλτο Κανελλόπουλο (Αρχιπροπονητή ΑΝΟΓ) και συζήτήσαν το πλάνο συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο Α.Ν.Ο.Γ. είναι ένας ιστορικός Όμιλος της Ελλάδας, ο οποίος γιορτάζει φέτος τα 70 χρόνια λειτουργίας του.

Σήμερα ο Α.Ν.Ο.Γ. συγκαταλέγεται στα Σωματεία με τις αρτιότερες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις, με δική του πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων και ένα μικρότερο κλειστό κολυμβητήριο-προπονητήριο, κάτι που ελάχιστοι Όμιλοι διαθέτουν τη δεδομένη στιγμή στο πανελλήνιο. Παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που βιώνει ο ελληνικός αθλητισμός ελέω της οικονομικής κρίσης, ο Α.Ν.Ο.Γ παραμένει κυματοθραύστης των κοινωνικών προβλημάτων της νέας γενιάς. Εκκολάπτει νέους αθλητές, διδάσκει αθλητική παιδεία και διαθέτει στις τάξεις του επιστήμονες καθηγητές φυσικής αγωγής και εμπειρότατους προπονητές. Περισσότεροι από δυο χιλιάδες αθλητές περνάνε όλο το χρόνο την πόρτα του Α.Ν.Ο.Γ, προκειμένου να ακολουθήσουν ένα από τα τέσσερα ολυμπιακά αθλήματα που καλλιεργεί ο Όμιλος, την Κολύμβηση, την Υδατοσφαίριση (ανδρών-γυναικών), την Ιστιοπλοΐα και το Τένις.

Το πρόγραμμα συνεργασίας ΑΠΟΕΛ – Α.Ν.Ο.Γ προβλέπει μια πολυμορφική συνεργασία με στόχο το όφελος των αθλητών των δύο Ομίλων. Επιπρόσθετα, το πλάνο συνεργασίας συμπεριλαμβάνει την ανταλλαγή επισκέψεων των αγωνιστικών ομάδων των δύο ομίλων, την παραχώρηση αθλητών με βάση την διακρατική συμφωνία της Κυπριακής και Ελληνικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης, την κοινή προετοιμασία των ομάδων και την συμμετοχή σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες των δύο πλευρών. Η έναρξη του προγράμματος συνεργασίας θα ξεκινήσει άμεσα με την πρόσκληση του ΑΠΟΕΛ προς την αγωνιστική κολυμβητική ομάδα της Γλυφάδας για φιλοξενία και προετοιμασία στην Κύπρο κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων».

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση