ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Σάββατο (18/6) το πρώτο Waterpolo Fan Day του ΑΠΟΕΛ

Το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ διοργανώνει το 1ο Waterpolo Fan Day για όλους τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου της Σχολής Πασκάλ στην Ανθούπολη. Μια μοναδική ευκαιρία για όσους θα είναι στην Λευκωσία το Σαββάτου του κατακλυσμού ώστε να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα της υδατοσφαίρισης και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους μέσα στο νερό.

Οι προπονητές και αθλητές της ομάδας του ΑΠΟΕΛ προσκαλούν τους φίλους της ομάδας να συμμετέχουν σε αυτή την διασκεδαστική εκδήλωση και να γνωρίσουν από κοντά τους αθλητές αλλά και το άθλημα της Υδατοσφαίρισης. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μπορούν να λάβουν μέρος σε διάφορες ψυχαγωγικές δοκιμασίες στην πισίνα και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Μεταξύ άλλων θα μπορούν να:
1. Συμμετέχουν σε εκπαιδευτικό αγώνα με τους υδατοσφαιριστές τους ΑΠΟΕΛ.
2. Σκοράρουν απέναντι στους τερματοφύλακες της ομάδας.
3. Μάθουν τους βασικούς κανόνες της υδατοσφαίρισης
4. Μάθουν διάφορες ντρίπλες και σουτ στο νερό.

Το Τμήμα Υδατοσφαίρισης καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να βάλουν το μαγιό τους και έρθουν στο κολυμβητήριο της Σχολής Πασκάλ το Σάββατο, 18 Ιουνίου από τις 11:00πμ – 2:00μμ για μια γαλαζοκίτρινη διασκέδαση στο νερό.

Στο Waterpolo Fan Day του ΑΠΟΕΛ μπορούν να συμμετέχουν γονείς, παιδιά και φίλοι της ομάδας, ηλικίας 8 χρονών και άνω. Η εκδήλωση και οι δραστηριότητες στο νερό θα είναι υπό την συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση των προπονητών της ομάδας. Η ψυχαγωγική ημερίδα του Τμήματος Υδατοσφαίρισης είναι ανοικτή σε όλους και δεν χρειάζεται οποιαδήποτε προηγούμενη πείρα στο άθλημα. 

Περισσότερες πληροφορίες στο 96260487.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση