ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τα βλέμματα στον Στρόβολο

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Παρνασσός μεταβαίνει στο κλειστό του Λυκείου Στροβόλου με μοναδικό ζητούμενο να κατακτήσει άλλη μια νίκη

Με το μεγάλο ντέρμπι στον Στρόβολο ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Παρνασσό ανοίγει η αυλαία της 3ης Αγωνιστικής μέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας.

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Παρνασσός μεταβαίνει στο κλειστό του Λυκείου Στροβόλου με μοναδικό ζητούμενο να κατακτήσει άλλη μια νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ που δεν γεύτηκε ακόμα την χαρά της νίκης αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς και Προοδευτικό και κόντρα στην ομάδα του Στροβόλου θα προσπαθήσει να κατακτήσει τους πρώτους του βαθμούς στον θεσμό.

Στις 20:00 αρχίζει ο αγώνας και θα διεξαχθεί στο κλειστό του Λυκείου Στροβόλου.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μεταβαίνει στον Άγιο Δομέτιο για να αντιμετωπίσει τον Μαυρομμάτη Αγίου Παύλου έχοντας την ταμπέλα του απόλυτου φαβορί. Όσον αφορά την ομάδα του Αγίου Παύλου γνωρίζει τις δυσκολίες που θα έχει απέναντι του και ευελπιστεί πως πραγματοποιώντας την τέλεια εμφάνιση θα μπορέσει να κατακτήσει τους πρώτους του βαθμούς στον θεσμό.

Στις 19:00 αρχίζει ο αγώνας στο κοινοτικό του Αγίου Δομετίου.

Τέλος ιδιαίτερα αμφίρροπη θα είναι η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς και Προοδευτικού που διεξάγεται στις 15:00 στο κλειστό του Cyprus College. Οι δύο ομάδες όντας ισοδύναμες θα επιδιώξουν να κατακτήσουν την 2η νίκη τους στον θεσμό έχοντας και οι δύο επικρατήσει του ΑΠΟΕΛ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και στους αγώνες θα υπάρχει εφαρμογή του μέτρου της κάρτας φιλάθλου και όσοι επιθυμούν να τους παρακολουθήσουν θα πρέπει να την εξασφαλίσουν.

Επίσης επισημάνουμε πως ο ΚΟΑ καλεί όλα τα Σωματείου όπως τηρήσουν το νόμο που αφορά την Κάρτα φιλάθλου. Κανείς φίλαθλος που δεν έχει εξασφαλίσει Κάρτα Φιλάθλου δεν μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε αθλητικό χώρο ενώ επισημάνει πως η παρουσία Υπεύθυνων Ασφαλείας και Επιτηρητών είναι υποχρεωτική ανεξαρτήτως αν ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών ή όχι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  02/11/2018        
20:00 ΑΠΟΕΛ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ     (ΓΗΠ. ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ)                     
ΣΑΒΒΑΤΟ   03/11/2018        
15:00 Κ.Ν. ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΦΟΥ      (ΓΗΠ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ)    
19:00 ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΑΓ. Π – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝ  ΚΥΠΡΟΥ    (ΓΗΠ.  ΚΟΙΝ. ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΥ)            

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση

X