ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεχίζεται το παγκύπριο πρωτάθλημα τέννις της Masters Academy

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (150 ΑΘΛΗΤΕΣ) ΣΤΟ HELLENIC BANK MASTERS TENNIS ACADEMY OPEN GRADE 1

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Από την περασμένη Παρασκευή 15 Ιουνίου το απόγευμα ξεκίνησε το Παγκύπριο πρωτάθλημα «Hellenic Bank Masters Tennis Academy» που διοργανώνει η ομώνυμη Ακαδημία στις εγκαταστάσεις της στο Στρόβολο.

Το πρωτάθλημα που είναι ενταγμένο στο επίσημο καλεντάρι της ΟΑΚ είναι κατηγορίας Grade 1 και προσέλκυσε μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων ιδιαίτερα στη μεγάλη κατηγορία των Ανδρών. Θα διεξαχθούν συναντήσεις σε 14 ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών σε Μονά και Διπλά με τη συμμετοχή 144 συνολικά αντισφαιριστών (201 entries).

Η ιστοσελίδα μας 24sports.com.cy,  επικοινώνησε με τον Διευθυντή Masters Tennis Academy, Γιάννο Χατζηγεωργίου, ο οποίος με δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρξει απόλυτη επιτυχία στη διοργάνωση.  Αυτή είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που διεξάγεται το Παγκύπριο Πρωτάθλημα τέννις Masters και τις προηγούμενες 2 χρονιές είχε μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Χατζηγεωργίου. 

«Θα τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε μεγάλη συμμετοχή με 150 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Κύπρο. Ανάμεσα τους οι καλύτεροι της κάθε κατηγορίας. Αναμένουμε ότι θα έχουμε ακόμα καλύτερους αγώνες τένις υψηλού επιπέδου καθώς όπως έχω αναφέρει οι περισσότεροι των συμμετεχόντων είναι οι καλύτεροι από κάθε κατηγορία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X