ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Sanchez Casal Coaching Weekend στο Aphrodite Hills

Χορηγός επικοινωνίας το 24sports.com.cy και ο ΣΠΟΡ FM Κύπρου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Διεξάγεται το Σαββατοκυρίακο 21 και 22 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Aphrodite Hills Resorts το προπονητικό σεμινάριο αντισφαίρισης Sanchez Casal Coaching Weekend.

Ένα σεμινάριο στο οποίο είναι χορηγός η ιστοσελίδα μας www.24sports.com.cy και o ραδιοσταθμός μας ΣΠΟΡ FM 95.0.

Το Aphrodite Hills διαθέτει  εξαιρετικές εγκαταστάσεις με αρκετά γήπεδα τένις  και ομώνυμη ακαδημία αντισφαίρισης υψηλού επίπεδου με πολλές επιτυχίες.

Η Aphrodite Hills Tennis Academy, σε συνεργασία με το παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτικό κέντρο Sanchez-Casal προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για εκμάθηση μυστικών του αθλήματος το Σαββατοκυρίακο 21-22 Οκτωβρίου. 

Μετά την πιστοποίηση του γηπέδου γκολφ του Resort ως το μοναδικό PGA National στην Κύπρο και ως ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη, το Aphrodite Hills Resort συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη των αθλητικών εγκαταστάσεων και υπηρεσιών.

Οι προπονητές της διάσημης Ισπανικής Ακαδημίας τένις θα διδάξουν στους λάτρεις του αθλήματος τη φημισμένη προπονητική τους μέθοδο, αυτήν που δημιούργησε κορυφαίους τενίστες στην παγκόσμια κατάταξη όπως τους Andy Murray, Grigor Dimitrov και Svetlana Kuznetsova.

Δείτε το φωτογράφημα μας. Θα επανέλθουμε την Δευτέρα με νέο μεγάλο φωτορεπορτάζ.

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

Famagusta Tennis Cup TEU14 (pics)

Famagusta Tennis Cup TEU14 (pics)

Τελικοί με την παρουσία του Στυλιανού Χριστοδούλου και της Κλειούς Μαρίας Ιωάννου
24sports team
 |  ΤΕΝΝΙΣ
X