ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ντροπή σου κ. Ορφανίδη»

Επίθεση εναντίον του Μάρκου Παγδατή εξαπέλυσε ο βουλευτής Λάρνακας του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης.

Μέσω ανακοίνωσης του, ο κ. Ορφανίδης αναφέρει πως ο αθλητής θα έπρεπε να συμμετέχει στους αγώνες αντισφαίρισης του DAVIS CUP έναντι της Τουρκίας.

Ο ίδιος εξέφρασε τη λύπη του, αναφέροντας πως την ώρα που η Πατρίδα τον ήθελε παρών, εκείνος ξεκουραζόταν. «Το Κράτος στηρίζει διαχρονικά μέσω του ΚΟΑ τον συγκεκριμένο αθλητή και μόνο για τους συγκεκριμένους αγώνες τον χρειάζεται η Ομοσπονδία και η Πατρίδα του και αυτός δήλωσε απών», σημείωσε.

Στις κατηγορίες του βουλευτή απάντησε η αδελφή του Μάρκου Παγδατή, Ζήνα, δια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

«Έπρεπε να ντρέπεσαι να μιλάς έτσι για τον Μάρκο Παγδατή. Αυτός έδειξε τι σημαίνει τένις στην Κύπρο και την έκανε γνωστή στο εξωτερικό. Ο αδερφός μου κύριε πήγε σε αγώνα για να ζήσει την οικογένεια του και όχι να ξεκουραστεί. Κι όσο για την επιχορήγηση που λέτε μακάρι να ξέρατε τι παίρνει. Όταν έγινε το Νούμερο 8 του κόσμου και τραυματίστηκε και για τρία χρόνια δεν μπορούσε να παίξει κανένας δεν ήταν εκεί. Ο Μάρκος είναι αυτός που πήρε την Κύπρο στο Davis Cup δεύτερη κατηγορία για αυτό να μην μιλάς. Κάθεσαι στο γραφείο σου και παίρνεις έτοιμα λεφτά και θα κρίνεις εσύ; Ντροπή σου! Μόνο αυτό!», ανέφερε.

Πηγή: www.24news.com.cy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X
X