ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αουτσάιντερ, αλλά…

24sports team

info@24sports.com.cy

«Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την πρόκριση όσο δύσκολο και αν είναι το εγχείρημα». Αυτό ήταν το μήνυμα που στάληκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Εθνικό στάδιο τένις από την Εθνική ομάδα τένις (προπονητή-κάπτεν και παίκτες) που αντιμετωπίζει την Τουρκία στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Davis Cup της Ευρωαφρικανικής Ζώνης, Όμιλος ΙΙ, σε αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Κέντρο Τένις στην Έγκωμη από 3-5 Φεβρουαρίου.

Ο  κάπταιν της ομάδας Δημήτρης Ηροδότου πρόσθεσε ότι οι αγώνες είναι ένα στοίχημα για το Κυπριακό τένις, χωρίς Μάρκο Παγδατή, (δεν μετέχει λόγω του ότι έχει ως στόχο να επικεντρωθεί φέτος σε συγκεκριμένες διοργάνωσης). Είναι μια ευκαιρία για τους νεαρούς αθλητές να κάνουν ένα σταθερό βήμα. Ζήτησε δε από το κόσμο να δώσει το παρόν του στην αναμέτρηση και να ενισχύσει την ομάδα.

Έγινε παρουσίαση των ομάδων. Την ομάδα της Κύπρου αποτελούν οι Πέτρος Χρυσοχός (21 ετών), Μενέλαος Ευσταθίου (18), Ελευθέριος Νέος (18), και Νικόλας Κάμπελ (18) και κάπτεν της ομάδας είναι ο προπονητής Δημήτρης Ηροδότου. Ο Πέτρος Χρυσοχός έφθασε στην Κύπρο (πρώτη θέση στο Κολεγιακή των ΗΠΑ) από τις ΗΠΑ τη Δευτέρα, ενώ οι Μενέλαος Ευσταθίου και Ελευθέριος Νέος, επέστρεψαν ύστερα από την επιτυχημένη τους παρουσία στο Αυστραλιανό Όπεν Τζούνιορ.

Η τουρκική ομάδα αποτελείται από τους Μαρσέλ Ιλχάν (ATP No239) και τους Τσεμ Ιλκέλ, Ανίλ Γιουκσέλ, και Αλτούκ Τσελικπιλέκ. Κάπτεν θα είναι ο Χαλούκ Ακκουγιούν, που ως αντισφαιριστής είχε τις περισσότερες συμμετοχές με την Τουρκική ομάδα σε αγώνες Davis Cup (42).

Ο τελευταίος μιλώντας εκ μέρους της ομάδας ανέφερε ότι η ομάδα έκανε καλή προετοιμασία στην Αττάλεια, αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί και είπε ότι αντικρίζουν τον κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Ο πρώτος αγώνας θα αρχίσει στις 10.45π.μ. και θα ακολουθήσει αμέσως μετά ο δεύτερος αγώνας. Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το Διπλό, με ώρα έναρξης τις 12.00. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου με τη διεξαγωγή των δύο Μονών με ώρα έναρξης του πρώτου αγώνα τις 11.00 π.μ.

 Οι δύο ομάδες προπονήθηκαν στη συνέχεια στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Τένις. Η παρουσία της Αστυνομίας υπήρξε διακριτική, ωστόσο τα μέτρα θα είναι αυξημένα κατά τις μέρες των αγώνων. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, ενώ εφόσον κριθεί αναγκαίο θα διεξάγεται και σωματικός έλεγχος.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Μέγαρο την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 12.00μ. Επιδιαιτητής των αγώνων θα είναι ο Σεργκέι Ντούπροφ από τη Λευκορωσία. 

 

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X
X