ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Απίστευτο αυτό που κάνει ο Φέντερερ»

Ο γενικός διευθυντής της ακαδημίας «Master Tennis Academy», Γιάννος Χατζηγεωργίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία της ακαδημίας αλλά και στο Αυστραλιανό Όπεν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή των Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργου Παττίχη, «Κάνε παιχνίδι»:

«Η ακαδημία διανύει τον τρίτο της χρόνο. Η αρχή είναι πάντα δύσκολη. Κάθε χρόνο ανανεώνεται το τεχνικό δυναμικό και βελτιώνουμε όσο μπορούμε τις εγκαταστάσεις. Θέλουμε να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι. Θέλουμε να συνεχίσουμε για να έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Είχαμε πολλές διακρίσεις, ειδικά στις ηλικίες 12-14. Συνεχίζουμε πιο δυνατά».

Για την πρόκριση του Φέντερερ στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν:

«Αυτός ο άνθρωπος δεν σταματά. Κατά την προσωπική μου άποψη παίζει πολύ καλό τένις στο αυστραλιανό Όπεν. Πιστεύω ότι μέχρι στιγμής έχει παίξει το καλύτερο τένις από όλους. Στον ημιτελικό με τον Βαβρίνκα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και να κατάφερε να πάρει τη νίκη και να προκριθεί στον τελικό. Είναι απίστευτο αυτό που κάνει ο Φέντερερ. Όταν έχεις θέληση όλα μπορούν να γίνουν, φτάνει να είσαι σοβαρός και να αγαπάς αυτό που κάνεις. Ο άνθρωπος είναι 35 ετών. Όταν είσαι σωστός επαγγελματίας μπορείς να κάνεις τα πάντα»

Για τον ημιτελικό Ναδάλ-Ντιμιτρόφ:

«Δίνω ένα μικρό πλεονέκτημα στον Ναδάλ λόγω εμπειρίας, παρόλο που μιλάμε για δυο ισοδύναμους τενίστες. Όλος ο κόσμος θέλει να δει ένα τελικό ανάμεσα στον Ναδάλ και τον Ρότζερ Φέντερερ».

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση