ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η επίσκεψη του Ν. Κελαϊδή

Ο κ. Κελαϊδής παρουσίασε νέους τρόπους εκμάθησης και προπόνησης των παιδιών ηλικίας από πέντε μέχρι δέκα χρονών

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Ο πολύ γνωστός Ελλαδίτης προπονητής Νικόλας Κελαϊδής, επισκέφτηκε (για τρίτη φορά) την επαγγελματική ακαδημία Masters Tennis Academy, από την περασμένη Τετάρτη 30 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Ο Νικόλας Κελαϊδής, ο οποίος εργάστηκε μεταξύ άλλων ως ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας (στις εγκαταστάσεις του Ρολάν Γκαρός) και υπεύθυνος για το γυναικείο Tennis καθώς επίσης και ως ομοσπονδιακός προπονητής της Ελβετίας και τεχνικός διευθυντής της ελληνικής ομοσπονδίας, στην πενθήμερη παρουσία του στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της Masters Tennis Academy, είχε την ευκαιρία να επιμορφώσει προπονητές και να αξιολογήσει την πρόοδο των αθλητών.

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Κελαϊδή, ήταν η παρουσίαση νέων τρόπων εκμάθησης και προπόνησης των παιδιών ηλικίας από πέντε μέχρι δέκα χρονών, στους προπονητές των αντίστοιχων τμημάτων. Επίσης ανάλαβε την προπόνηση των επίλεκτων αθλητών της Masters Tennis Academy, από 12 μέχρι 14 ετών καθώς και την τεχνική ανάλυση – αξιολόγηση του κάθε παιδιού ξεχωριστά.

Έδωσε πολύ μεγάλη σημασία στον τρόπο δουλειάς του φυτωρίου της Masters Tennis Academy, που λειτουργεί στα καλύτερα πρότυπα με εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση