ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στην 2η εβδομάδα το Πρωτάθλημα

HELLENIC BANK MASTERS TENNIS ACADEMY OPEN 2016

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Διεξάγεται από το Σάββατο 2 Ιουλίου,  στις εγκαταστάσεις της Masters Tennis Academy στον Στρόβολο, το παγκύπριο πρωτάθλημα “Hellenic Bank Masters Tenis Academy Open 2016”, το οποίο από τη φετινή χρονιά αναβαθμίστηκε στην κατηγορία Grade 1. Το πρωτάθλημα θα διαρκέσει δύο εβδομάδας και σε αυτό λαμβάνουν μέρος 128 αντισφαιριστές, σε 15 διαφορετικές κατηγορίες.

Κατή τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις σε έξι κατηγορίες. Στις κατηγορίες των Αγοριών U14, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Φώτος Φωτιάδης, ο οποίος κατέκτησε και τους δύο τίτλους. Στο Μονό ο Φωτιάδης νίκησε στον τελικό τον Στυλιανό Χριστοδούλου με 2-0 (6-1, 7-5).

Στο Διπλό με παρτενέρ τον Φειδία Κυριακίδη νίκησαν ύστερα από πολύ αμφίρροπο αγώνα τους Σταύρο Παμπόρη και Λάμπρο Παντζαρή με 2-1 (6-2, 1-6, 10-7).

Στην κατηγορία Κοριτσιών U14, η Μέριλ Σονάκιν νίκησε την Φατμά Καγιόλ με 2-0 (7-6[2], 6-2). Στο Διπλό της ίδιας κατηγορίας η Κλειώ Μαρία Ιωάννου με την Φατμά Καγιόλ νίκησαν τις Μαρία Χαραλάμπους και Μαρία Κωνσταντίνου με 2-0 (6-2, 6-3).

Σε ότι αφορά τους τελικούς των άλλων κατηγοριών, αγώνες των οποίων διεξήχθηκαν κατά την πρώτη εβδομάδα του πρωταθλήματος, στην κατηγορία Αγοριών U18 θα διεκδικήσουν τον τίτλο οι Νικήτας Παρφένοφ και Σέργιος Κύζας, ενώ στην κατηγορία Ανδρών MS35, το ζευγάρι του τελικού θα αποτελέσουν οι Σπύρος Χαραλάμπους και Αλεξάντερ Μάτιτς.

Από το Σάββατο 9 Ιουλίου, το πρωτάθλημα θα μπει στη δεύτερη εβδομάδα όπου το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η κατηγορία των Ανδρών με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων των Ελευθέριου Νέου (Νο1), Ανδρέα Στυλιανού (Νο2), Έντμοντ Αϊνετζιάν (Νο3), Χρίστου Κυρίλλου (Νο 4), Χρίστου Χατζηγεωργίου, Νικόλα Βόλου, Σέργιου Κύζα, Δημήτρη Αραβή, Νικήτα Παρφένοφ, Γιώργου Κωνσταντίνου, Χρίστου Γρηγορίου, και Μάρκος Ασβεστά.

Στην κατηγορία των U16, οι Γιώργος Ιακωβίδης, Νικόλας Σταυρίδης και Ανδρέας Μαυρομουστάκης βρίσκονται πιο ψηλά στο ταμπλό, ενώ η αντίστοιχη των Κοριτσιών U16, είναι πολύ ανοικτή ως προς το αποτέλεσμα, αφού τον τίτλο διεκδικούν μεταξύ άλλων οι Ζεϊνέπ Τουγκσού, Φλορεντία Χατζηγεωργίου, Ελένη Μακρίδου, και Βασιλεία Κύρου.

Στην κατηγορία των Αγοριών U12 στην οποία υπάρχουν οι περισσότερες συμμετοχές Στυλιανός Χριστοδούλου (Νο1), και Κωνσταντίνος Τζιακούρης (Νο2), αναμένεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών, ενώ στην αντίστοιχη των Κοριτσιών η Κλειώ Μαρία Ιωάννου (Νο1) αναμένεται να έχει για ακόμη ένα πρωτάθλημα ως κύρια αντίπαλο την Μερίλ Σονάκιν (Νο2). Συμμετέχουν επίσης μεταξύ άλλων η Θέκλεια Χριστοδούλου και η Μαρίνα Μπαμπαλιούτα. 

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X