ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη 2η εβδομάδα το Πρωτάθλημα του Ελαιών «Γιώργος Γκουγκούρης»

24sports team

info@24sports.com.cy

Στη δεύτερη εβδομάδα μπήκε τη Δευτέρα 13 Ιουνίου το Παγκύπριο Πρωτάθλημα κατηγορίας 1 «Γιώργος Γκουγκούρης» που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ελαιών. Το Σάββατο 4 του μήνα ξεκίνησε η τενιστική δράση στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Έγκωμη, με πέντε ηλικιακές κατηγορίες ήδη να έχουν αναδείξει νικητή την εβδομάδα που ακολούθησε.


Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της πρώτης εβδομάδας, ολοκληρώθηκε η δράση στις κατηγορίες Ανδρών +45 ετών, Μονού και Διπλού Αγοριών U18 και Μονού και Διπλού Κοριτσιών U14.


Ο Νικόλας Κάμπελ κατέκτησε τον τίτλο στις κατηγορίες Μονού και Διπλού Αγοριών U18. Στο μονό -αν και unseeded- επικράτησε του Νο6 του ταμπλό Ματίγια Μάτιτς, ενώ στο Διπλό με παρτενέρ τον Χρίστο Κυρίλλου επικράτησαν των top seeded Νικήτα Παρφένοφ και Θεόδωρου Σοφρωνίου.


Στην κατηγορία Κοριτσιών U14, οι δύο πρώτες του ταμπλό έφτασαν στον τελικό, με τη Νο1 Χριστίνα Στυλιανίδη να κερδίζει τη Νο2 Μαρία Κωνσταντίνου, ενώ στο διπλό της ίδιας ηλικίας, οι Μαρία Χαραλάμπους και Μαρία Κωνσταντίνου επικράτησαν των Άντρια Ανδρέου και Φάτμα Καγιόλ. Τέλος, στην κατηγορία Ανδρών +45 ετών, ο Θάσος Κυρατζής κατέκτησε τον τίτλο, κερδίζοντας στον τελικό τον Χρίστη Νικολαΐδη.


Για να γίνει εφικτή η διοργάνωση, σημαντική είναι η στήριξη των χορηγών της Ελαιών, που είναι ο ΑΓΡΟΣ, η Megabet και η Netsmart.

Πλέον, η προσοχή της δεύτερης και τελευταίας εβδομάδας του Πρωταθλήματος «Γιώργος Γκουγκούρης» επικεντρώνεται στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, όπου τα top seed είναι οι Μενέλαος Ευσταθίου και Ελίζα Ομήρου αντίστοιχα.


Όλες οι συμμετοχές καθώς και τα αποτελέσματα αναρτώνται στην ειδική σελίδα της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου (ΟΑΚ), στο http://ctf.tournamentsoftware.com.

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση

X
X