ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δύο Ευρωπαϊκοί τίτλοι για τον Στυλιανό!

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Ο 12χρονος Πρωταθλητής της Masters Tennis Academy, Στυλιανός Χριστοδούλου, την περασμένη εβδομάδα τίμησε την Κύπρο μας με δύο τίτλους στο Estonian Junior Open, που έγινε στο Ταλίν της Εσθονίας από τις 30 Μαΐου μέχρι και τις 4 Ιουνίου με την συμμετοχή αθλητών από δώδεκα χώρες.

Στην διοργάνωση για παιδιά μέχρι 12 ετών ο Στυλιανός Χριστοδούλου ήταν νικητής τόσο στο μονό για αγόρια U12 όσο και στο διπλό!

Στον τελικό αντιμετώπισε το Μαξίμ Κάζακ από τη Μολδαβία. Επικράτησε μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα με 2-1 σετ, 2-6, 7-5 και 6-3.

Ήταν νικητής και στο διπλό. Μαζί με τον Άλεξ Ντε Κάπριελ από τη Μάλτα, νίκησαν τον Βίλιους Κάουπας (Λιθουανία) και τον Τιάκο Περέιρα (Πορτογαλία) με 2-0 σετ (6-3. 6-3).

Ο 12χρονος Στυλιανός Χριστοδούλου είναι «γέννημα, θρέμμα» της Masters Tennis Academy στην οποία εντάχθηκε από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της. Είναι ο καλύτερος Κύπριος στην ηλικία του και αν συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο το μέλλον του ανήκει. Οι επιτυχίες του στην Εσθονία δείχνουν ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Περιμένουμε ν’ ακολουθήσουν πολλές και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ευχαριστίες από την Masters Tennis Academy στον συνοδό προπονητή Φίλιπ Αλκιβιάδη του οποίου η βοήθεια και καθοδήγηση ήταν πολύ σημαντική για τον Στυλιανό Χριστοδούλου.

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση