ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Συνεπείς στο ραντεβού τους οι αθλητές μας!

Πολύ καλές εμφανίσεις από τους Κύπριους αθλητές

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Συνεπείς με το Ραντεβού τους για την επίτευξη των στόχων που είχαν θέσει πριν τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Παρα-Αθλημάτων Στίβου, οι οποίοι διεξάγονται στο Βερολίνο της Γερμανίας, αποδείχτηκαν ο πρωταθλητής μας Αντώνης Αρέστη και ο ταλαντούχος έφηβος αθλητής μας Βίκτωρας Πενταράς, κατά την διάρκεια της 4ης ημέρας των αγώνων την Πέμπτη 23 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα ο πρωταθλητής μας Αντώνης Αρέστη κατέλαβε την 2η θέση, με χρόνο 22.70 δευτερόλεπτα, στον τελικό του αγωνίσματος των 200 μέτρων στην Κατηγορίας Τ47, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο και ανεβάζοντας την κυπριακή σημαία στον ουρανό του Βερολίνου, κάνοντας περήφανους όλους τους Κύπριους και ιδιαίτερα τους Φίλους του Παρα-αθλητισμού στον τόπο μας.

Ο Κύπριος πρωταθλητής, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των προπονητών του κ. Ευθύμιου Κυπριανού και κ. Πέτρου Θεοδοσίου, έκανε μια εξαιρετική κούρσα και στα τελευταία μέτρα έβαλε δύσκολα στον νικητή του αγωνίσματος, τον Πολωνό Ντέρους Μιχάλ.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο έφηβος αθλητής μας Βίκτωρας Πενταράς, ο οποίος στον Τελικό του Άλματος εις Μήκος στην Κατηγορία Τ37, κατέλαβε την 6η θέση με άλμα 5.25 μέτρα το οποίο αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ, συνθλίβοντας το προηγούμενο του ρεκόρ του, το οποίο ήταν 4.96 μέτρα από το Παγκόσμιο GRAND PRIX του Παρισιού στην Γαλλία τον περασμένο Ιούνιο.

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 ο πρωταθλητής μας Αντώνης Αρέστη, θα συμμετέχει στα αγώνισμα των 400 μέτρων στην Κατηγορίας Τ47, στοχεύοντας ακόμη ένα πλασάρισμα ψηλά στην τελική κατάταξη και ένα μετάλλιο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (Κ.Ε.Π.Ε), τον ΚΟΑ και την ΟΠΑΠ Κύπρου.

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση

X