ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ: Τρέχουμε κι εμείς!

Αναμένεται συμμετοχή ρεκόρ και φέτος

Ο ΟΠΑΠ μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ πλησιάζει και στον ΣΠΟΡ FM 95.0 δε θα μπορούσαμε να είμαστε…αδρανείς στο μεγάλο γεγονός.

Η ομάδα του σταθμού και του 24sports έκανε την προετοιμασία της, έβγαλε τα παπούτσια που ταιριάζουν στην περίσταση από εκεί που ήταν ξεχασμένα και είναι έτοιμη για δράση!

Με δική μας ομάδα θα λάβουμε μέρος στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στη Λεμεσό και όσοι ξεκινήσουν δεσμεύτηκαν πως θα τερματίσουν!

Η ενημέρωση που παίρνουμε από τους διοργανωτές αναφέρει πως έμειναν λίγες θέσεις ακόμα διαθέσιμες και ο κόσμος καλείται να προχωρήσει στην εγγραφή του.

Μαρτίου. Το παράθυρο δήλωσης συμμετοχής κλείνει την Πέμπτη (15/3) και οι εγγραφές συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς στο www.limassolmarathon.com και στο 25880100. Ήδη θέση έχουν εξασφαλίζει 2.000 δρομείς από το εξωτερικό από 66 διαφορετικές χώρες, δημιουργώντας νέο σχετικό ρεκόρ.

Εκτιμάται ότι οι αφίξεις για το μεγάλο αγώνα θα φτάσουν τις 4.000. Σημειώνεται ότι έχουν ήδη εξαντληθεί οι 200 θέσεις ομάδων για τον Primetel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ, που διεξάγεται το Σάββατο (17/3) και στον οποίο αναμένεται να λάβουν μέρος έως και 10.000 άτομα, τρέχοντας με Ομάδες και Εταιρείες. Το Σάββατο διεξάγεται επίσης η Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race, για παιδιά 6-16 χρόνων. Εγγραφές για αυτή τη διαδρομή μπορούν να γίνονται και ανήμερα του αγώνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση

X