ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

H PrimeTel, στήριξε και φέτος τη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Με το σύνθημα «Team Up and Run», η PrimeTel υποστήριξε και φέτος την κορυφαία αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Μαρτίου, αγγίζοντας συνολικά τις 15.000 συμμετοχές. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι στη διοργάνωση συμμετείχαν 2.000 αθλητές από 66 χώρες του εξωτερικού.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η PrimeTel ήταν εκεί για 6η συνεχόμενη χρονιά, στηρίζοντας έμπρακτα αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια, η οποία κάθε χρόνο εξελίσσεται και αναβαθμίζεται χαρίζοντας σε όλους τους συμμετέχοντες μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ειδικότερα, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, η PrimeTel χορήγησε τον Εταιρικό Αγώνα Δρόμου 5ΚM, που αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρική αθλητική γιορτή στην Κύπρο, ενώ ήταν Χρυσός Χορηγός και επίσημος Προμηθευτής Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών ολόκληρης της διοργάνωσης.

Σημειώνεται ότι φέτος, στον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5ΚΜ, οι συμμετοχές οργανισμών και εταιρειών έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ φτάνοντας τις 209, με τον αριθμό των δρομέων να έχει αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με την περσινή διοργάνωση, ξεπερνώντας τις 10 χιλιάδες.

Όσον αφορά τo βραβείο μεγαλύτερης συμμετοχής, απονεμήθηκε στην PrimeTel, η ομάδα της οποίας αποτελείτο από 277 άτομα στο σύνολό της, με τον μέσο χρόνο των πρώτων 6 ομάδων να διαμορφώνεται ως ακολούθως:

1.ΕΜΕΛ (17.50)
2.bookyourweddingday.com (18.24)
3. Sklavenitis (19.10)
4. Butterfly Foundation (19.34)
5. PrimeTel (20.14)
6. ΟΠΑΠ Κύπρου (20.53)

Κλείνοντας, η PrimeTel συγχαίρει τους διοργανωτές και ευχαριστεί όλους όσοι αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον αθλητισμό και να προωθεί τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, της συμμετοχής, της ομαδικότητας και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση

X