ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σημαντικές επιδόσεις

Μια διαφορετική μέρα έζησε το Σάββατο 6 Μαΐου το  Εθνικό Στάδιο Στίβου-ΓΣΠ στη Λευκωσία. Γέμισε από παιδιά 10-12 χρόνων,  που αγωνίστηκαν στους Παγκύπριους Αγώνες του ΕΣΥΑΑ και  κατενθουσίασαν με τις επιδόσεις και το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν. Οι δε γονείς , συγγενείς και φίλοι των μικρών μελλοντικών πρωταθλητών,   τους καταχειροκρότησαν και τους ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στη συνέχεια. 

Οι  αγώνες  εντάσσονται στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΚΟΕΑΣ και  διεξήχθησαν  με τη χορηγία της ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ την οποία η Ομοσπονδία θα ήθελε να ευχαριστήσει και Δημόσια.

Στους αγώνες συμμετείχαν  πάνω από 600 παιδιά τα οποία είχαν  επιλεγεί μέσα από τις επαρχιακές διοργανώσεις που έγιναν σε όλες τις ελεύθερες πόλεις της Κύπρου.

Το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΚΟΕΑΣ, ξεκίνησε το 1997 και μέσα απ’ αυτό έχουν αναδειχθεί οι κορυφαίοι αθλητές-τριες που στελεχώνουν σήμερα τις Εθνικές Ομάδες.

Τα επιλεγμένα παιδιά θα προωθηθούν στις Ακαδημίες των έξι (6) Γυμναστικών Συλλόγων – Μελών της ΚΟΕΑΣ και θ’ αποτελέσουν τους μελλοντικούς πρωταθλητές στίβου.

Τους αγώνες παρακολούθησαν πάρα πολλοί φίλοι του στίβου και εκ μέρους  της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της κ. Τάκης Ταουσάνης και το μέλος της Επιτροπής κ. Γιώργος  Χ΄΄Νικόλας οι οποίοι απένειμαν έπαθλα στους τρείς πρώτους.

Εκ μέρους της ΚΟΕΑΣ παρευρέθηκε ο πρόεδρος  κ. Αντώνης Δράκος.

Δεύτερος ο Σταθελάκος

Διεξήχθη την Κυριακή 7 Μαίου  2017, στην Τρίπολη το Φεστιβάλ Ρίψεων ΄΄ Μανώλης Μανωλόπουλος΄΄. Από Κυπριακής πλευράς συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Σταθελάκος του ΓΣΖ στη σφυροβολία, ο οποίος είχε  καλύτερη βολή στα 69.74μ. και κατέλαβε τη δεύτερη (2η)  θέση.

Στις γυναίκες στο ίδιο αγώνισμα η Πολίνα Νικολάου επίσης του ΓΣΖ που αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανελληνίου είχε βολή 48, 42μ. και κατετάγη δεύτερη.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σε φοιτητικούς αγώνες που διεξήχθησαν στην Αμερική το Σάββατο  6 Μαΐου, ο Αλέξανδρος Πουρσανίδης στη σφυροβολία πέτυχε βολή 70.13μ. και η Καλλιόπη Κουντούρη στα 200μ . σημείωσε χρόνο 25.16

Δελτίο τύπου ΚΟΕΑΣ

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση

X