ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νεαρός Κύπριος αποτελεί έμπνευση…

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Κάπως έτσι τιτλοφορείται το ρεπορτάζ Άγγλων συναδέλφων σχετικά με τον νεαρό Ηρακλή Αδαμίδη. Ένα νεαρό παιδί που έχασε πλήρως την όρασή του στο δεύτερο έτος των σπουδών του σ’ ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αγγλίας, το διάσημο Imperial College London.

Τι και αν αυτό συνέβη στη ζωή του; Δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε και πλέον εργοδοτείται ως επικεφαλής του τμήματος Computer Engineering στην Bank of America Merrill Lynch! Διάνοια. Δεν φανταζόμαστε αν αυτό το παιδί έμενε στην Κύπρο πού θα τον είχαν εκμεταλλευτεί.

Με το πρόβλημα που του προέκυψε μάλλον θα τον είχαν βάλει σε μια καντίνα τράπεζας, να φτιάχνει καφέδες. Όπως και να έχει ο νεαρός Ηρακλής (όνομα και πράγμα μάλλον) μόλις πριν από λίγες εβδομάδες συμμετείχε στον μαραθώνιο του Μπόρνμουθ, ολοκληρώνοντας την κανονική απόσταση των 42 περίπου χιλιομέτρων σε 4 ώρες και 29 λεπτά! Και πού είσαι ακόμη.

Ο συμπατριώτης μας είναι έτοιμος να συμμετάσχει σε μεγάλο τουρνουά που γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία για να απολαύσει το αγαπημένο του τρίαθλο.

Οι Άγγλοι και δη το BBC, τον θεωρούν πια «έμπνευση για ζωή». Εμείς θα επανέλθουμε σύντομα για να αφηγηθούμε τους άθλους του νεαρού Ηρακλή!

Δημοσιεύτηκε στην Καθημερινή 16/10

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση