ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ατομικό ρεκόρ, μα μεγάλη ατυχία για Γενεθλίου

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Χριστόφορος Γενεθλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλήμα Εφήβων στο Μπύκοτζ της Πολωνίας, αφού παρά το γεγονός ότι κατέγραψε ατομικό ρεκόρ, έχασε τη συμμετοχή στον τελικό για 13 μόλις εκατοστά!

Η βολή του δισκοβόλου μας έφτασε στα 57.49μ, όμως παρά το γεγονός ότι κατέρριψε το δικό του ρεκόρ περιορίστηκε στη 13η θέση κι έμεινε εκτός τελικού.

Ο Γιώργος Κονιαράκης περιορίστηκε στα 51.7μ, αλλά εξέφρασε αρκετά παράπονα για τους κριτές του αγώνα εξ αιτίας του γεγονότος ότι θεώρησαν άκυρη την τρίτη του πρσπάθεια που, ενδεχομένως, να του έδινε την πρόκριση στον τελικό.

Επιστρέφοντας στον Γενεθλίου, με ανάρτηση του στο facebook ο αθλητής θέλησε να αφιερώσει την επίδοσή του στα θύματα της τουρκικής εισβολής και ευχαρίστησε όσους τον στηρίζουν στην προσπάθειά του.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Ατομικό ρεκόρ 57m και 49cm όμως η τύχη ξανά εναντίον!

Η σημερινή μου επιτυχία, είναι αφιερωμένη σε όλους όσους έδωσαν τη ζωή τους, τις μαύρες μέρες της Τουρκικής εισβολής τον Ιούλιο του 1974 στην Κύπρο μας. Θερμές ευχαριστίες στους προπονητές μου Γιώργο και Κωνσταντίνο Σταύρου, σε όλους όσους με στηρίζουν πιστεύοντας στις δυνατότητες μου, μα κυρίως στην οικογένεια μου, που στερείται οικονομικά, για να με κρατήσει στον χώρο του αθλητισμού!

"ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ"

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση

X