ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιτυχίες αξιωματούχων της ΣΚΟΚ στη Διεθνή Ομοσπονδία FITASC (pics)

Ο Λουκάς Χάματσος εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της FITASC

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

O Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου απέκτησε τον τίτλο του “FITASC Coach Instructor”, ενώ η Κύπρος εξασφάλισε τη διοργάνωση των Παγκοσμίων Αγώνων Κόμπακ του 2021 και ένα διπλό Γκραντ Πρι το 2019!

Πέρα από τις διεθνείς και παγκόσμιες επιτυχίες των σκοπευτών μας, οι άνθρωποι της ΣΚΟΚ συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν το κύρος και το εκτόπισμα της κυπριακής σκοποβολής, τόσο με την παρουσία τους στα διάφορα παγκόσμια συμβούλια και επιτροπές όσο και με την εξασφάλιση κορυφαίων σκοπευτικών διοργανώσεων στην Κύπρο.

Τελευταία επιτυχία των αξιωματούχων της ΣΚΟΚ, ήταν η επανεκλογή του β.γ. γραμματέα Λουκά Χάματσου στο διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας FITASC, η οποία έχει υπό την ευθύνη της τα μη ολυμπιακά αγωνίσματα της σκοποβολής (σπόρτιγκ, κόμπακ, Universal Trench και Helice). Η Γενική και Εκλογική Συνέλευση της FITSAC, πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια των Παγκοσμίων Αγώνων Σπόρτιγκ που διοργάνωσε η Γαλλική Ομοσπονδία Σκοποβολής.

Τη ΣΚΟΚ στην πιο πάνω συνέλευση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Λόρδος και ο β.γ.γ. Λουκάς Χάματσος. Πέρα από την εκλογή του κ. Χάματσου στο διοικητικό συμβούλιο της FITASC, στη διάρκεια της συνέλευσης επικυρώθηκε η παραχώρηση στην Κύπρο της διοργάνωσης των Παγκοσμίων Αγώνων Σπόρτιγκ το 2021, καθώς και ενός διπλού διεθνούς Γκραντ Πρι το 2019. Συγκεκριμένα το τετραήμερο 29 Μαρτίου – 1η Απριλίου θα διεξαχθούν στα σκοπευτήρια Λευκωσίας και Λάρνακας αγώνες 200 δίσκων σπόρτιγκ και 200 δίσκων κόμπακ.

“FITASC Coach Instructor” ο Κ. Κωνσταντίνου

Εν τω μεταξύ, σε σεμινάριο που διοργάνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία FITASC στο Doveridge Shooting Ground στην Αγγλία, ο διεθνής σκοπευτής μας Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου που παρακολούθησε το σεμινάριο και παρακάθισε με επιτυχία στις εξετάσεις, εξασφάλισε τον τίτλο του “FITASC Coach Instructor” και του απονεμήθηκαν τα διπλώματα “Certificate o FITASC Coaching Program L1” και “Certificate Of Safety”.

Οι πιο πάνω επιτυχίες, που αποτελούν συνέχεια προηγούμενων επιτυχιών αξιωματούχων της ΣΚΟΚ, σε συνδυασμό με τις διακρίσεις των αθλητών της σκοποβολής σε κορυφαίες διοργανώσεις, δικαίως κατατάσσουν την κυπριακή σκοποβολή στις «μεγάλες δυνάμεις» του αθλήματος παγκόσμια.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

1. Ο β.γ. γραμματέας της ΣΚΟΚ Λουκάς Χάματσος, που επανεξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής FITASC

2. Ο διεθνής σκοπευτής Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου εξασφάλισε τον τίτλο του “FITASC Coach Instructor”

3. Το πιστοποιητικό που απονεμήθηκε στον Κ. Κωνσταντίνου όπως προβλήθηκε στο πάνελ του σεμιναρίου

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση

X