ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το σκητ πάτησε … Νέο Δελχί

24sports team

info@24sports.com.cy

Με πέντε διεθνείς σκοπευτές μας στο σκητ (τρεις αθλητές και δυο αθλήτριες) θα εκπροσωπηθεί η ΣΚΟΚ στον πρώτο φετινό αγώνα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής ISSF, που είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο του Νέου Δελχί και διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Ινδίας από τις 22 Φεβρουαρίου μέχρι τις 4 Μαρτίου. 

Στην αποστολή συμμετέχουν οι πρωταθλητές μας Δημήτρης Κωνσταντίνου, Γιώργος Αχιλλέως και ο έφηβος Νικόλας Βασιλείου (θα αγωνιστεί ως άνδρας), καθώς και οι διεθνείς σκοπεύτριες μας Άντρη Ελευθερίου και Κωνσταντία Νικολάου.

Μαζί με τους αθλητές, βρίσκεται και ο προπονητής Μιχάλης Κατζιανής, ενώ στο Νέο Δελχί έχουν μεταβεί από την προηγούμενη βδομάδα ο τεχνικός διευθυντής της ΣΚΟΚ Πέτρος Κυρίτσης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Λόρδος. Ο πρώτος έχει οριστεί από το προεδρείο της ISSF ως πρόεδρος της Αγωνόδικης Επιτροπής της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης, ενώ ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ βρίσκεται στην Ινδική πρωτεύουσα για τη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της ISSF.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα των διοργανωτών, οι αθλητές και αθλήτριες του σκητ, θα έχουν την επίσημη τους προπόνηση μεθαύριο Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, ενώ την 1η Μαρτίου θα διεξαχθούν ο προκριματικός και ο τελικός του σκητ γυναικών.

Την ίδια μέρα, οι άνδρες θα ρίξουν τους πρώτους 50 δίσκους και θα ολοκληρώσουν τον προκριματικό αγώνα την Πέμπτη 2 Μαρτίου, μέρα που θα διεξαχθεί και ο τελικός του σκητ ανδρών. Την ερχόμενη Παρασκευή θα διεξαχθεί ο προκριματικός και ο τελικός για τις μικτές ομάδες (ζεύγη) του σκητ. Από κυπριακής πλευράς θα μας εκπροσωπήσουν στο διαγωνισμό, το «ζεύγος» Δημήτρης Κωνσταντίνου και Άντρη Ελευθερίου.

 

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση