ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο πρώτος αγώνας της ISFF Cyprus

Δελτίο τύπου για τον πρώτο αγώνα της ISSF Cyprus εξέδωσε ο σκοπευτικός σύλλογος Sniper goal.

 Αναλυτικά:

«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ISFF CYPRUS (INTERNACIONAL SHOOTING FITNESS FEDERATION) ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ υπό την αιγίδα του Regional Director ISFF Ευτύχιου Αριστοκλέους, που έχει και την επίσημη αντιπροσωπία του αθλήματος σε Κύπρο και Ελλάδα ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ 17/12 ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ CrossFit ROGUE FORGE, 

ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ 4 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ 2 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ DYNAMIC SHOOTING ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ.
ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ :
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ U-12: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΔΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΜΑLKOWSKA ΚΑROLINA
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟPEN: ΜΑLEV SERGEI

ΘΕΡΜΟΤΑΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ''DDC CONSULTANT'' ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ Megastores Cyprus ,GO&FUN Cyprus, COZY CAFE ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΓΕΥΣΕΙΣ. 
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΠΟΙΚΙΝΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ RUCY.COM.CY ,PROTATHLIMA.COM, SHOOT&GOAL.COM.CY, shooters.gr.
ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ CrossFit ROGUE FORGE ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ-ΤΡΑYΜΑΤΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟΝ 1ον ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΙSFF Cyprus.

ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΞEIΔIΚΕΥΕΤAI Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΌΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ THN ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ.
Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ!
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ , ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ , ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ISFF ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΦΩΝΟ 99201301 H ΣΤΕΛΝOΝΤΑΣ EMAIL ΣΤΟ snipergoldlimassol@gmail.com».

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση

X