ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώτη συμμετοχή σε διεθνή αγώνα σκοποβολής (pics)

Με την στήριξη των SUNCARE Travel Ltd και DDC Δημήτρης Δουκάκης Consultant έγινε εφικτή η πρώτη επίσημη συμμετοχή Κύπριου Αθλητή Σκοποβολής στον Διεθνή Αγώνα Fitness & Dynamic Shooting της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ISFF που έλαβε μέρος στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στο υπερσύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο ZBROYAR-CENTER A με απόλυτη επιτυχία και εμπειρία Βάσεις για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στην μετέπειτα προετοιμασία κι άλλων Αθλητών μας που προετοιμάζονται για τέτοιου υψηλού επιπέδου Αγώνες.

Ο νεαρότερος Αθλητής που έλαβε μέρος στον Αγώνα ήταν ο 17χρονος Αθλητής του Ομίλου μας «SniperGold» Θεοφάνους Ανδρέας ο οποίος κατέλαβε την 25 θέση μεταξύ 50 και πλέον Παγκόσμιων Αθλητών. Αντιμετώπισε κατάματα συμμετέχοντες στον Αγώνα, των Ειδικών Δυνάμεων Ουκρανίας Spetsnaz, Στρατού, Αστυνομίας, Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού Κίεβου και προσωπικών Φρουρών Ασφαλείας υψηλών προσώπων οι οποίοι των συνεχάρησαν που εκτέλεσε τις πολύ δύσκολες και για τα Κυπριακά δεδομένα πρωτόγνωρες ασκήσεις crossfit με αλεξίσφαιρο γιλέκο όπως επίσης και όλα τα στάδια Δυναμικής Σκοποβολής με αυτόματο όπλο και με πιστόλι. Κέρδισε κατά κράτος πάρα πολλούς συμμετέχοντες με εμπειρίες, να πλασάρει όμως στις πρώτες 5 θέσεις βραβείων ήταν εξαρχής εις γνώση μας πολύ δύσκολο από τη πρώτη του συμμετοχή.  Το πείσμα και η θέληση που τον διακατέχει θα εργαστεί για να μπορέσει σύντομα το πολύ δύσκολο της πρώτης συμμετοχής να γίνει Τίτλος Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Ιδιαίτερες θερμότατες ευχαριστίες στις Εταιρείες SUNCARE TRAVEL Ltd στον κ. Δημήτρη Δουκάκη DDC Consultant και στον επίσημο υποστηριχτή του Ομίλου μας MEGASTORES Ανεξαρτησίας και ευχόμαστε στη συνέχεια της πολύ θετικής μας συνεργασίας.

Γενικός περιφερειακός Διευθυντής Κύπρου και αντιπρόσωπος της ISFF (International Shooting Fitness Federation) είναι πλέον ο Διπλωματούχος και Αδειούχος προπονητής του Ομίλου μας SniperGold και Υπεύθυνος Ακαδημίας του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου κ. Αριστοκλέους Δ. Ευτύχιος ο οποίος με τις γνώσεις και εμπειρίες που έχει μας τόνισε ότι δεν θα αργήσει να ανεβεί στην κορυφή Έλληνας σε Αγώνα της ISFF και για να γίνει αυτό στο πολύ διασκεδαστικό και παράλληλα γεμάτο αδρελαλίνη Άθλημα που οι Αθλητές πρέπει να είναι πλήρης καταρτισμένοι στο crossfit όπως επίσης και ασφαλείς χειριστές όπλων χειρός και γνώστες της Δυναμικής Σκοποβολής Αθλήματος δικής μας δημιουργίας και εφεύρεσης στη Κύπρο.  Μέσω του Ομίλου μας SniperGold μπορεί κάποιος να λάβει μέρος σε προπονήσεις, Εσωτερικούς & Διεθνής Αγώνες στην ISFF.

Για πληροφορίες και γνωριμία με το Άθλημα Δυναμικής Σκοποβολής όπως επίσης και για το Ολυμπιακό Άθλημα Σκοποβολής 10m με Air Pistol αποταθείτε στο τηλ.+35799201301 ή μέσω e-mail στο snipergoldlimassol@gmail.com.

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση

X