ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αγώνας δυναμικής σκοποβολής(pics)

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε τη Κυριακή που μας πέρασε 16/10/2016 ο 4ος Αγώνας Δυναμικής Σκοποβολής στη Κύπρο με πιστόλι, Κατηγορίας OPEN τριών σταδίων στις εγκαταστάσεις του Σκοπευτικού Αθλητικού Ομίλου “SniperGold” Λεμεσού.

Στον Αγώνα έλαβαν μέρος άτομα απ’όλη τη Κύπρο και ξένοι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού μας, επίσης αρκετός κόσμος ήταν παρόν και παρακολούθησε τον αγώνα με ενθουσιασμό!

Νικητές αναδείχθηκαν:
1ος ο 17χρονος Θεοφάνους Ανδρέας
2ος ο 15χρονος Παπαδημητρίου Νικόλας 
3ος ο 43χρονος Alexander Skakalin

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για την εξαίρετη παρουσία και συμμετοχή τους όπως επίσης και προς τους παρευρισκομένους θεατές για τη στήριξη τους.

Επίσης θερμότατες ευχαριστίες προς όλους τους δωροθέτες του Αγώνα: MEGASTORES ANEXARTISIAS, GO&FUN CYPRUS, ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΓΕΥΣΕΙΣ, COZY CAFÉ LIMASSOL, HERCULES TROPHY και GRILL TRILLS BY BA.BO.Q.

Τέλος πληροφορούμε όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να γνωρίσουν και να ενασχοληθούν με το νέο Άθλημα στη Κύπρο Δυναμικής Σκοποβολής που μόνο στη σχολή μας μπορούν να διδαχθούν αφού το Άθλημα είναι δημιουργία και εφεύρεση του Διπλωματούχου προπονητή του Ομίλου μας κ.Αριστοκλέους Ευτύχιου, ότι ο Όμιλος μας πρόκειται να διοργανώσει άλλους 2 αγώνες μέχρι το τέλος της Χρονιάς και οι προπονήσεις γίνονται πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητής Σκοποβολής κ.Αριστοκλέους.

Ομάδα που θα επιλεγεί και θα συσταθεί από τον Αδειούχο Προπονητή μας στις 4-5/12/2016 πρόκειται να λάβει μέρος σε Παγκόσμιο Αγώνα της ISFF Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FITNESS&SHOOTING που θα διεξαχθεί στο ΚΙΕΒΟ.

Για πληροφορίες και ενημέρωση αποταθείτε στο τηλ.99201301 ή στείλτε μήνυμα στο snipergoldlimassol@gmail.com ή στην σελίδα μας στο FACEBOOK: SNIPERGOLD.

SNIPERGOLD TM

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση

X