ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέοι αγώνες, με στόχο την άνοδο του αθλήματος

Ένας πολύ διαφορετικός από κάθε άποψη για τα δεδομένα της Κύπρου διήμερος αγώνας σκοποβολής διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 02&03/07/2016 από τον Σκοπευτικό Αθλητικό Όμιλο Λεμεσού «SniperGold» στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Λεμεσό.

Δύο διαφορετικά σκοπευτικά αθλήματα με Αεροβόλο πιστόλι, με μεγάλη επιτυχία, ψηλά αποτελέσματα, διαφορετικών ηλικιών προσελεύσεις, Παγκύπρια ανταπόκριση συμμετοχών και από άτομα διαφορετικών Εθνικοτήτων.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος πέραν των 50 συμμετεχόντων.
 
Στο Ολυμπιακό Άθλημα Σκοποβολής Σταθερού Στόχου 10m Air Pistol  διακρίθηκαν :

Στην Κατηγορία Ανδρών  
1ος) Μακρυγιάννης Χρήστος
2ος) Κωνσταντίνου Νεόφυτος  
3ος) Στυλιανού Κύπρος

Στην Κατηγορία Γυναικών  
1η) Αβραάμ Μαρία
2η) Φλουρένζου Λένα   
3η) Δημητρίου Ανίτα 

Στην Κατηγορία Παίδων Νικητής αναδείχθηκε ο Γιωργαλλής Ανδρέας με επίδοση 75% χωρίς στάντ αποτέλεσμα το οποίο μας δικαιώνει ότι εμείς ψάχνουμε τα ταλέντα και όχι τα ταλέντα εμάς.
 
Στον Δεύτερο Αγώνα στην Κύπρο που διοργάνωσε ο Όμιλος μας στη Δυναμική Σκοποβολή, άθλημα του οποίου εμπνευστής και καθοδηγητής είναι ο Διπλωματούχος και Αδειούχος Προπονητής Σκοποβολής Αριστοκλέους Ευτύχιος, είχαν λάβει μέρος πέραν των 30 συμμετεχόντων με πολύ ψηλά αποτελέσματα ευστοχίας – χρόνου και χωρίς κάποιος Αθλητής να παραβιάσει τους Κανόνες Ασφαλείας σε έναν αγώνα που ο Αθλητής έπρεπε να πετύχει 10 στόχους με αλλαγή κατεύθυνσης και σκοπευτικής θέσης.

 1ος) Στυλιανού Κύπρος
 2ος) Μακρυγιάννης Χρήστος 
 3ος) Skakalin Alexandros  

Τις απονομές στους νικητές έκανε η πρέσβειρα του «ευ αγωνίζεσθαι» του ΚΟΑ και ΚΟΕ ένας πολύ εξαιρετικός χαρακτήρας, Πρωταθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής Κα Χρυσταλλένη Τρικωμίτη η οποία κατά την ομιλία της αναφέρθηκε στην έκπληξη της για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ομίλου μας και ότι θα στηρίξει την κάθε προσπάθεια για προώθηση των Αθλημάτων που προσφέρει ο Όμιλος μας και ειδικά το νέο Άθλημα της Δυναμικής Σκοποβολής που δημιούργησε ο έμπειρος προπονητής του Ομίλου μας Κος Αριστοκλέους.

Τις πιο θερμές μας ευχαριστίες και ανταπόδοση στη στήριξη της υπόσχεται και ο Όμιλος μας «SniperGold».

Μεγάλη συνεισφορά στην διοργάνωση των Αγώνων είχε για άλλη μια φορά η D & E LAVORO AGENCY και η Διευθύντρια της Κα Δήμητρα Ευαγόρου την οποία ευχαριστούμε για τη συνεχή της στήριξη για υλοποίηση των στόχων του Ομίλου μας.

Επίσης ευχαριστίες στους δωροθέτες μας για τα πολύ ωραία δώρα που προσέφεραν στους νικητές:
MEGASTORES PSILOGENIS, Αρωματοπωλείο LE PARFUM, την ταβέρνα ΜΕΓΑΡΟ, το COZY café restaurant, το GO&FUN Cyprus, την ψαραγορά ΜΟΡΦΟΥ, Hercules Trophy και ευελπιστούμε στη συνέχεια της υποστήριξης τους που είναι και το κίνητρο στους συμμετέχοντες για να πετυχαίνουν όσο πιο ψηλά αποτελέσματα μπορούν για να διακριθούν.

Συνεχίζουμε για να ανεβάσουμε το Σταθερό Στόχο εκεί που του αξίζει και να στηρίξουμε τη συνέχεια του νέου αθλήματος Δυναμικής Σκοποβολής με στόχο διακρίσεις Αθλητών μας σε Κύπρο και Ευρώπη.

Το άφθονο ταλέντο και ο ζήλος των Αθλητών που συμμετέχουν στους αγώνες μας για διάκριση είναι εμφανές στα βλέμματα τους, εμείς θα τους προσφέρουμε όλες τις απαιτούμενες γνώσεις για να μπορέσουν να διακριθούν.

Για να γνωρίσετε τα αθλήματα Σκοποβολής Σταθερού Στόχου όπως και τη Δυναμική Σκοποβολή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ.: 99201301 για να λάβετε περισσότερης ενημέρωσης.

Δ.Σ.
Σκοπευτικού Αθλητικού Ομίλου Λεμεσού «SniperGold»

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση

X