ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το νέο άθλημα στην Κύπρο (pics)

Ο πρώτος αγώνας στην Κύπρο του νέου αθλήματος δυναμικής σκοποβολής διοργανώθηκε ειδικά την ημέρα της πιο μεγάλης Εθνικής Εορτής της χώρας της Ρωσίας «Ημέρα της Ρωσίας» και της τιμής των πολλών χρόνων φιλίας του Ρωσικού και Ελληνοκυπριακού Έθνους που τους ενώνει η ίδια Χριστιανική Θρησκεία.

Με αρκετό κόσμο να δίνει το παρών του και πέραν του 50% των διαγωνιζομένων να είναι Ρώσοι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου (κάθε ηλικίας), ολοκληρώθηκε ο 1ος αγώνας δυναμικής σκοποβολής που διοργανώθηκε από τον σκοπευτικό αθλητικό όμιλο Λεμεσού «SniperGold». Ο αγώνας διεξάχθηκε την περασμένη Κυριακή 12/06/2016 στις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου θεωρίας και μεθόδου σκοποβολής του σωματείου μας στη Λεμεσό.

Πριν από την έναρξη του αγώνα έγινε ενημέρωση από τον διπλωματούχο και αδειούχο προπονητή σκοποβολής του σωματείου μας κ. Ευτύχιο Αριστοκλέους για τα μέτρα ασφαλείας και τους κανόνες του νέου αθλήματος, για την τήρηση σωστής στάσης και συμπεριφοράς του κάθε αθλητή για να αποφευχθεί η αποβολή.

Οι αθλητές χωρίστηκαν σε ζευγάρια και στην συνέχεια προμηθεύτηκαν τα ειδικά γυαλιά ασφαλείας που είναι απαραίτητα για να μπορούν να λάβουν μέρος ή ακόμα και να βρίσκονται στην αίθουσα διεξαγωγής του αγώνα.

Πάρα πολύ καλή η συμπεριφορά και αντιμετώπιση από όλους τους διαγωνιζομένους, αφού με το τέλος κάθε αγώνα συνέχαιρε ο ένας τον άλλο. Στον ημιτελικό διαγωνίστηκε ο Κύπρος Στυλιανού με τον Χρήστο Μακρυγιάννη όπου για μια μικρή λεπτομέρεια νίκησε ο Στυλιανού.

Από εκεί και πέρα είχε να αντιμετωπίσει στον τελικό τον νεαρό Ανδρέα Γιωργαλλή που άξια νίκησε και έτσι αναδείχτηκε νικητής του 1ου Dynamic Shooting SHOOT OFF στην Κύπρο. Τα συγχαρητήρια μας στον αθλητή Κύπρο Στυλιανού για τη νίκη του!!!

Τις απονομές στους νικητές έκανε η Διευθύντρια της Εταιρείας D & E LAVORO AGENCY LTD κ. Δήμητρα Ευαγόρου. Ευχαριστούμε από καρδιάς την D & E LAVORO AGENCY και προσωπικά την κ. Δήμητρα Ευαγόρου για την προσφορά της και την αναγνώριση του Σωματείου μας, το MEGASTORES PSILOGENIS, το BONO Bar & Restaurant, το COZY CAFÉ, το ψητοπωλείο ΜΑΓΕΥΣΕΙΣ, το GO & FUN Cyprus και την Εταιρεία HERCULES TROPUY για την πολύτιμη προσφορά τους και βραβεία στους τρεις πρώτους νικητές και ευχόμαστε στη συνέχεια της συνεργασίας μας!!

Γενικός Υπεύθυνος διεξαγωγής του αγώνα ήταν ο διπλωματούχος προπονητής σκοποβολής κ. Ευτύχιος Αριστοκλέους και γενικός διαιτητής του αγώνα ο διεθνής διαιτητής κ. Βλαδίμηρ Στρουτίνσκι, είναι οι δυο οι οποίοι δημιούργησαν το νέο αυτό Άθλημα της Δυναμικής Σκοποβολής με ότι προνοεί ο νόμος της Κυπριακής Δημοκρατίας δηλαδή με όπλα 4,5m BBs.

Τους ευχαριστούμε και ταυτόχρονα τους συγχαίρουμε για την άψογη συνεργασία και διεξαγωγή του αγώνα χωρίς κάποιο τραυματισμό και για την αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφαλείας και Κανονισμών του Αγώνα.

Δ.Σ. Σκοπευτικού Αθλητικού Ομίλου Λεμεσού «SniperGold»

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση