ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρχίζει το παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων ιστιοσανίδας

Αρχίζει τη Δευτέρα στη Λεμεσό το παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων ιστιοσανίδας  (2016 Rsx Youth World Windsurfing Championship) με τη συμμετοχή 103 αθλητών από 20 χώρες.

Tους αγώνες διοργανώνει ο Ναυτικός όμιλος Λεμεσού με τη στήριξη της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Τελούν δε υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Οι ιστιοδρομίες  που θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 21  Νοεμβρίου (11:00 πμ) μέχρι το Σαββάτο (26 Νοεμβρίου), με ρεπό την Τετάρτη, θα διεξαχθούν στο θαλάσσιο χώρο μπροστά από το οίκημα του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.

Η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στη διοργάνωση από εξαμελή ομάδα, που αποτελούν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:  Χρίστος Χριστοδούλου, Νικόλας Πρωτοπαπάς, Νότης Καζαμίας, Ιωάννα Αβρααμίδου, Νατάσα Λάππα και Ελίζαμπεθ Παρσίνα. Προπονητής της ομάδας είναι ο Μιχάλης Μαλεκκίδης. Στόχος των αθλητών μας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα  στη γενική κατάταξη.

Το Σάββατο πραγματοποιείται η παρέλαση των αθλητών. Η παρέλαση αρχίζει στις  7μμ από την περιοχή του παλιού λιμανιού και καταλήγει στο ίδρυμα «Ευαγόρα και Κάθλην Λανίτη» στον «Χαρουπόμυλο», όπου  θα γίνει η τελετή έναρξης.

Σημαντική  ήταν η συμβολή των εθελοντών από τον Ν.Ο. Λεμεσού αλλά και από άλλους Ναυτικούς Ομίλους που εργάστηκαν σκληρά τους τελευταίους μήνες για να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο.

Ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής, Δρ. Παναγιώτης Κοντίδης, ευχαριστεί τους εθελοντές και το ΔΣ του Ν.Ο. Λεμεσού που του ανέθεσε την οργάνωση.

Ειδικές ευχαριστίες εκφράζονται στον Πρόεδρο της κλάσης Carlo Dalla Vendova και στον Γραμματέα  Andrus Poksi για την συνεργασία τους.  Ευχαριστίες επίσης εκφράζονται στη NEIL PRYDE (κατασκευαστή) και στις τοπικές αρχές.

Εκφράζονται  ακόμη ευχαριστίες προς τις εταιρίες Easy Markets, RCB Bank, την Carob Mill Restaurants Ltd, την Princess Yachts, την EY, την εταιρία ΚΕΟ Ltd, το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων το Artai studio, και την ACC Allnet Solutions.
Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φιλελεύθερος» GOAL NEWS, Cyprus Sailing TV. 

Ιστιοπλοΐα: Τελευταία Ενημέρωση