ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα διεθνής τιμητική διάκριση για την Κυπριακή Ιστιοπλοϊα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Νέα διεθνής τιμητική διάκριση για την Κυπριακή ιστιοπλοΐα. Ο επίτιμος πρόεδρος της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Τοτός Θεοδοσίου, εξελέγη ως μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας (ISAF).

Οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του σώματος έγιναν την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στην Αγγλική πόλη Σαουθάμπτον. Το 40μελές Κεντρικό Συμβούλιο, που εκλέγεται ανά τέσσερα χρόνια, θα εκλέξει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας στη Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ομοσπονδίας που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 6 Δεκεμβρίου2016.

Για την τιμητική αυτή διάκριση, που αποτελεί υπενθύμιση για την περίοπτη θέση της Κυπριακής ιστιοπλοΐας ανά το παγκόσμιο, ο Τοτός Θεοδοσίου αναφέρει: «Η εκλογή μου στο Εκτελεστικό Συμβούλιο είναι μια τιμή που δεν αντανακλά αποκλειστικά σε μένα, αλλά σε ολόκληρο το φάσμα της Κυπριακής ιστιοπλοΐας, που επαναποδεικνύεται ότι απολαμβάνει γενικής εκτίμησης διεθνώς. Με την ευκαιρία αυτή να θυμίσω ότι η Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία είναι η μόνη ομοσπονδία στην Κύπρο, που μέσω του Παύλου Κοντίδη, έχει φέρει Ολυμπιακό μετάλλιο στην Κύπρο. Από τη μεριά μου θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στα καθήκοντα της θέσης».

Ιστιοπλοΐα: Τελευταία Ενημέρωση

X